Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Brendeåsen

Date:
22.08.2021

Klovetinden

Date:
08.08.2021
Distance:
7.5km

I dag var vi heldige som fekk ein slik flotte tur til Klovetinden. Perfekt turver og heilt vindstille på toppen. Drista oss til å kike over kanten ned i Masdalskloven- mektig og brutalt, rett ned. Med på tur var Inge, Ørjan og Gunn C. 22 år sidan eg var her sist. Såg bondegarden til Heia nede på Masdal.

Map     1 comment

Sandhornet og Grøthornet

Date:
06.08.2021
Distance:
7.8km

Flott tur til Sandhornet. Alle 5 med og det var stas. Starta i frå flotte Hellevegen, som er ein attraksjon i seg sjølv. Opp Kråkenakken var det litt bratt og vi jobba med motivasjonen, men kom oss over kneika og til Grøthotnet. Forresten Grøthorn 5 av 16 på lista mi. Flott utsikt særskild til Saudehornet og Vassdalstind. Lettgått heile vegen på ryggen opp til Sandhornet. Flott tur.

Map     1 comment

Grønelia

Date:
05.08.2021
Distance:
3.6km

Lita tue kan velte stort lass. Her var det mange tuer og ingen klar sti, men vi kom no oss rundt. Mange sauderåser på kryss og tvers. Ikkje så lett å finne noken god startstad i Sande. Tilkomstane er sperra og gjort vanskelege. Sjølve toppen Grønelia har ei veldig flott utsikt som er verdt å få med seg. Gjekk først til Lægda(Vasseidet). Med på tur var Gunn C.

Map    

Heida

Date:
04.08.2021

Kveldstur med GunnC

Fløyen

Date:
02.08.2021
Distance:
0.1km

Turist i Bergenby

Map    

Preikestolen

Date:
01.08.2021
Distance:
8.6km

Før eller seinare må ein altso legge ut på pilgrimsreisa til Preikestolen. I år tok vi vår tur. Mange artige folk å sjå på langs ruta og målet for turen er no eit imponerande skue. Den største utfordringa med turen, er vel alle folka som er ute i same ærend. Så eim må bite tenna saman, og heller sjå humoren i det heile. Fint tilrettelagt sti. Alle opp: Ulrik,Herman og GC.

Map     2 comments