Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Rausetst. - Steinsvorn. - Berd.egga - Ry.st, Gloppen, 1229m

Date:
24.07.2019

Lang og varm tur på Sørstranda i Gloppen med mamsa. Vi parkerte nedanfor Rausetstøylen og gjekk stien opp til Støylen. Vidare fann vi ein tydeleg sti, og gjekk oppover/utover til elva. Så følgde vi elva opp til nokre små vatn og fortsette opp på Steinsvornykane. Derifra såg vi innover Hyefjorden. Turen gjekk vidare innover høgda, og dette var ein god del lenger enn vi trudde... Men til slutt kom vi no til Berdalsegga (og kalla Morafta, sjølv om dette på kartet er noko lenger ope…) Tydeleg sti ned til Ryggjastøylen. Då hadde vi fullført 3 T-turar på same runda, og hadde eigentleg planar om å gå sti tvers over og tilbake til Rausetstøylen, men på grunn av tida og varmen (!) var dette lite freistande.. Vi fekk difor haik med kjendfolk tilbake til bilen :)

Map    

Hovikfossen - Utsikten, Trivselsskogen Gloppen, 370 moh

Date:
17.07.2019

Opning av Fosseteateret over Holvikfossen i Trivselsskogen. Nydeleg ver, fin turog mykje folk. Guida tur frå sentrum og opning av Fosseteateret ved Oddbjørn Hjelmeset. Vi gjekk bort til Utsikten og ned til Draumekvila/dagsturhytta, Kjærleiksskogen og ned att til sentrum. Med mamsa og Torhild S.

Map    

Kyrkjefjellet, Volda, 1482 moh

Date:
16.07.2019

T-tur med Sunniva H. Vi var omsider opp med tang og bok, sidan det vart forsøkt i april (då var varden og boksen frosen...) Vi merka og på vegen... Vi parkerte ved Grøndalssætra og følgde stien opp til Fanteskrålvatnet og vidare opp på venstre side av vatnet, opp stien der. Det var ikkje vanskeleg å finne stien, men vardane gjekk litt i eitt med bakgrunnen, så difor merka vi dei med raud prikk og. Nydeleg dag og fin tur :)

Map    

Ryssdalshornet Nord, Gloppen, 1160 moh

Date:
10.07.2019

T-tur med mamsa, opp og ned frå Ryssdal. Bratt skogsveg, særleg ned att...

Map    

Ossætra, Eid, 422 moh

Date:
07.07.2019

Kveldstur med Anne Tove.

Map