Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Mjølfjellet Nordvest og Mjølfjellet1470, Voss, 1470 moh

Date:
27.06.2019

Vi parkerte ved Kårdal og kryssa brua. Der hadde vi fått beskjed om å gå rett opp, så det gjorde vi. Der fann vi ingen sti i starten, men fann den på veg ned att... Etter kvart hadde vi både sti og merking, og kartet til Peakbook fungerte og godt som hjelp. Stien forsvann etter kvart, og då peila vi oss inn på ein varde i himmelsjå. Derifrå såg vi toppen på Mjølfjellet Nordvest. Mellom dei to Mjølfjella var der nokre vardar her og der. Same veg ned att.

Map    

Fagerdalsvatnet, Mjølfjell, Voss, 1106 moh

Date:
26.06.2019

Vi parkerte ved Mjølfjell ungdomsherberge og gjekk på skogsveg opp til Slondalsvatnet, deretter på sti til Slondalsstølane. Vi fortsette opp stien til Fagerdalsvatnet, same veg ned att. Første delen gjekk vi på Rallarvegen...

Map    

Borgarbuvatnet,Mjølfjell, Voss 995 moh

Date:
24.06.2019

Hyttetur med Svanhild og Siri (pluss Anton og Mira), Mjølfjell, like nedanfor stasjonen. Vi køyrde innover dalen og parkerte ved starten av Ljossanddalen. Derifrå var det finsti innover og oppover dalen, til Borgarbuvatnet. Same veg ned att første delen, men vi kryssa brua og tok vegen ned att på andre sida av elva (Hellestøl).

Map    

Naustdalskammen, Eid, 493 moh

Date:
19.06.2019

T-tur og fellestur med INT. Vi parkerte og gjekk opp og ned frå Remmedalen. Eg var guide på turen. Flesteparten var frå Stryn kommune (INT), men og nokre frå Eid.

Map    

Haugsvarden, Gloppen, 862 moh

Date:
16.06.2019

Opning av sikteskiva på Haugsvarden. T-tur. Vi gjekk opp og ned via Tystadstøylen. Regn og kaldt ver, men likevel var det 20 stk som tok turen. Frå sikteskiva kan ein sjå 63 turmål/toppar, som no er ei eiga Sjekkut - liste. Kaffi og kake på toppen varma litt, før Siv Merete stod for den offisielle opninga.

Map    

Harpefossen - Tippaskaret - Fossane, Eid

Date:
06.06.2019

Opptur med 8.klasse, Eid ungdomsskule. MNT sponsa bussar ut på Harpen, slik at vi kunne gå tilbake over Tippaskaret, via Fossane og tilbake til skulen. I overkant av 80 elevar pluss lærarar gjekk turen. Stort sett flott sol, så vidt nokre dropar regn før Fossane, så kom sola att. Rundt 20 stk gjekk vidare opp på Blåsvednyken, medan resten prioriterte bading i Fossevatnet.

Map