Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Blånuten

Date:
26.02.2021

Vi parkerte ved første parkering ved Tveitane og gikk innover hvor det også er en stor parkeringsplass. Her kan man enten gå rett til Blånuten eller gå via Hjortlandshovda og Hovdaberget. Når vi da kom ned igjen til stien tok vi til høyre mot Blånuten. Etter mange dager med regn var det en våt tur. På toppen er det en flott utsikt som for vår del ble litt ødelagt av lavt skydekke. Vi kommer nok tilbake når været er bedre.

Map    

Selvågåsen

Date:
21.02.2021
Distance:
4.6km

Parkerte i kryssen før første hus, litt problemer med GPS, men den slo seg på etterhvert. Fulgte en traktorvei intill den stoppet. Så var det en kort stykke å bushe seg frem til toppen. S Selve toppen er det ikke mye å skryte av, men fra kanten så går det 70 meter rett ned til havet. Strålene utsikt, selv på en litt grå dag. På veien tilbake gikk jeg innom en vikinggrav som var på kanten, bare litt lengre mot øst.

Map    

Danserfjella - Høyest i Råde

Date:
06.02.2021

Svingte av E6 ved Missingmyr og kjørte nordover på Fv282 Slangsvoldveien. Rett etter at vi hadde passert kommunegrensa til Våler parkerte vi. Det var en parkeringslomme på venstre side, men her sto det allerede en bil, men vi rygget inn en skogsvei på høyre side. Krysset veien og gikk innover skogen på en traktorvei og svingte av til venstre. Etter en stund så kom vi inn på den veien som går fra hovedveien lengre sør. Herfra var det traktorsti til vi kom til myrområdet. Heldigvis så hadde det vært minusgrader lenge så vi gikk enkelt over her. Desverre gikk vi litt for langt nordover før vi krysset myra, på veien tilbake så vi at stien gikk 25 meter lengre sør. Så veien tilbake gikk greit. Opp til toppen er det litt klatring, noe som minstemann syns var veldig spennende. >>>

Map