Archive - Date

Archive - Geography

Collected lists

Ama Dablam

Date:
08.12.2018
Characteristic:
Expedition

For a third year in a row I found myself back in the Khumbu valley of Nepal and back to climb another spectacular mountain. After the previous two years with what I considered to be fairly successful and exhilarating trips at altitude, it felt like a tradition needed to be repeated (I like traditions) and an attempt to climb the magnificent Ama Dablam finally needed to be made. It was only about 3 weeks after having come back from Cholatse in 2017 that I’d already made up my mind that this was what I absolutely wanted to do in 2018! It also seemed like a natural objective to have since 2018 would be 10 years after my first visit to Nepal and my first glimpse of the mountain. Once again I joined an expedition organised by Jagged Globe again since they traditionally run their Ama Dablam trips >>>

Map     21 comments

Vakker Novemberdag på Blåtinden

Date:
10.11.2018
Characteristic:
Hike

Gikk en tur med Renate til Blåtinden og vi fikk magiske lysforhold og topp notch brodderføre! Uten tvil en nydelig dag for å være ute!

Map    

Buren

Date:
28.10.2018
Characteristic:
Hike

Nok en gang på Buren! Klassikeren som blir aldri gammel - denne gangen ble det en tur med Kine. Garantert godt selskap :)

Map    

Vasstinden

Date:
27.10.2018
Characteristic:
Hike

Ettermiddagstur med både snøbyger og fint vær. Heldigvis hadde ei gruppe på 5(?) gått turen før meg, så det var ikke like tungt å tråkke spor i snøen som det ville ellers vært :D

Map    

Fløya

Date:
26.10.2018
Characteristic:
Hike

Nok en flott tur etter jobb på Fløya men med start kl15 rakk jeg akkurat å se sola fra toppen av Fløya før den gikk ned. Gikk opp Dalbergstien og ned sherpatrappa. Brodder var kjekt å ha på tur ned trappa!

Map    

Fløya

Date:
24.10.2018
Characteristic:
Hike

Luftetur på ettermiddagen for å teste ut nye høyfjellssko. Konkludert med at skoen var for varm under dagens vær. Nydelig solnedgang!

Map    

Rødtindfjellet

Date:
13.10.2018
Characteristic:
Hike

Kort formiddagstur. Det var latterlig mye gjørme i skogen som gjorde at jeg ble nesten motivert til å snu før jeg hadde kommet over tregrensen! Heldigvis tørre forhold og mer snø jo lenger opp jeg gikk.

Map    

Nordtinden

Date:
12.10.2018
Characteristic:
Hike

Fargerik tur etter jobb med Martine. Det varme været i høyden hadde jobbet med snøen de siste dagene, så den hadde blitt like bløt som råtten vårsnø. Til vår store overraskelse fikk vi se en fantastisk solnedgang på toppen, noe som vi ikke hadde forventet pga skydekke. Nok en fin fredagstur. Takk for turen Martine!

Map    

Buren

Date:
06.10.2018
Characteristic:
Hike

Rolig og fin fottur på Buren med Kamila og Tony. Var ikke så heldig med været denne gangen, men det var iallefall en nydelig vinterstemning og godt spor opp til toppen!

Map    

Vasstinden

Date:
05.10.2018
Characteristic:
Hike

Altfor fint vær for å sitte på kontoret i dag så jeg dro litt tidligere fra jobb og avsluttet denne fredagen med en herlig tur til Vasstinden i vakkert ettermiddagslys :) Ble en liten brøytejobb i nysnøen siste delen av ryggen mot toppen, men det var verdt det. Tok en liten avstikker til den nordlige topp også. Bra start på helgen!

Map