Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Snydda

Date:
13.08.2023
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
6:30h
Distance:
15.5km

Tur på Snydda fra Langodden med Storm. På returen testet ut variasjon med å gå ned tit Fjølbua og tilbake langs vannet. Fant ganske bra vei ned til Fjølbua på vestsiden av bekken.

Map    

Svarthaugen

Date:
09.08.2023
Characteristic:
Hike
Distance:
5.0km

Map    

Vardhøa

Date:
06.08.2023
Duration:
0:28h
Distance:
1.2km

Trimpoeng

Map    

Svahøa

Date:
06.08.2023
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:19h
Distance:
6.7km

Pause fra peakbook etterregistrering. Skodde, men slapp unna regn.

Map    

Syndre Knutshøa

Date:
04.08.2023
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
12.5km

Mens regnbyger gikk nord og vest for oss, gikk vi mest i sol. Mer skyet lenger sør også. Pause på Søre Knutshøa. Bortom på nedturen og kikket på rare feltforsøk med plastrammer, som solen speilet seg i da vi gikk opp.

Map    

Storhornet Elghøa

Date:
02.08.2023

Meldt regn fra midt på dagen. Så satset på kort tur med biskene på Storgruvpiken. Møtte regn ved Vognillsætra, mens det var fint på Storhornet. Snudde og kjørte til Skinnset. Innom Festa og kjøpte klenning og en hundemat i tilfelle det ble lengre tur. Testet ut stien på østsiden av Svorunda. Fin sti i starten, gikk på nyslåtte jorder, fint etter siste grinda. Moltemyra jeg hadde sett ved Munkvollshovden var utplukket. Tasset videre oppover, var nær ved å snu når så regnbygene rundt, men fortsatte. Endte med å gå på Storhornet, nå var det riktig så fint. Bare ute i Sunndalen/Surnadal regnet det. Bestemte meg for å gå via Elghøa tilbake. Finere enn jeg trodde å gå dit, ved å følge ryggene var det ikke så mye stein. Ut Søre Elghøa og ryggen over Furunes, fint her >>>

Map    

Silsetfjellet

Date:
01.08.2023
Duration:
3:34h
Distance:
6.3km

Pakket ut av rorbua på Bud, og kjørte til Eide. Gikk på Silsetfjellet fra lysløypa. Skodde på toppene, så greit å ta en som ikke var så høy. God sti. Gikk først på Stortua, i håp om at tiden skulle hjelpe på skodda. Fin utsikt fra Stortua, og på veien videre lettet det så pass at vi fikk en del utsikt fra Silsetfjellet. Pause på toppen. Retur samme vei.

Map