Archive - Date

Collected lists

Søndagstur med CFG og Gunnar

Date:
24.06.2018
Duration:
2:42h
Distance:
8.0km
Map    

Fjellstafettopper

Date:
16.06.2018
Duration:
2:46h
Distance:
4.4km

Fjellsuget var stort og første planen var Knutshøe, men med flere å ta hensyn til enn seg selv, blir det kompromisser, slik at vi endte med et par snille fjellstafettopper istedet. Det ble slett ikke noen dårlig erstatning, og meget hyggelig turselskap fikk vi også i Berit, Kjetil, Brage og Tuva. Vi kjørte fra Raufoss i 0930-tida på lørdagsmorgenen, og fikk overnatte på Beitostølen til søndag. Været var variert, men opphold hele tida. Litt av og på med jakker pga temperatursvingninger (i været, ikke hos undertegnede), og mange kjekspauser for å holde motivasjonen oppe hos små føtter og korte bein - som nok en gang imponerer i fjellet!

Map    

Grunnleggende turlederkurs dag 2

Date:
10.06.2018
Duration:
3:27h
Distance:
11.1km

Dag 2 fortsatte vi med noe teori, før det ble teoretisk og praktisk førstehjelpskurs i 2 t, en god og hyggelig lunsjpause, og så bar det ut på tur. Turen var beregnet til ca 8-11 km (ulike grupper hadde ulike beregninger) og 3-4,5 time, og det var nok de som hadde tatt i litt som kom nærmest (og enda kutta vi ut to poster). Noen små og store naturopplevelser ble det også: Først totalt flueoverfall hvor leggen til Iren "Ilder" var helt sort av fluer på et tidspunkt. Deretter passerte vi en veldig fersk elgkalv som ikke engang reiste seg opp (moren passerte oss like før, så vi kom ikke mellom dem). Alle turlederspirer gjorde en strålende innsats og alle fikk bestått og utlevert kursbevis. Nå blir det å finne på en fin tur å stille som turleder for DNT Gjøvik neste >>>

Map    

Grunnleggende turlederkurs dag 1

Date:
09.06.2018
Duration:
1:26h
Distance:
3.6km
Map    

Morgentur til Slottsfjellet

Date:
08.06.2018
Duration:
0:42h
Distance:
4.0km

Dag 2 av første møte med resten av regionsstyret til NFF. Våkna tidlig, først fordi rullegardinen slo mot vinduet, deretter fordi det ble så lyst på rommet, og til slutt var det så varmt og jeg var så våken at det var like greit å stå opp. Skulle ikke møtes til frokost før kl. 0800, så da gikk jeg meg en rask tur til Slottsfjellet like greit. Tårnet var stengt, så kom ikke oppi det, men utrolig flott utsikt bare fra tårntrappa og ruinene der oppe. Gjør seg med en morgentur før frokost når man skal diskutere styresaker i 5 timer etterpå!

Map    

Teste-formen-tur til Ulvskollen

Date:
07.06.2018
Duration:
0:57h
Distance:
6.1km

Fikk klemt inn en Skienstur mellom skulderkurs i Kolbotn og regionstyremøte i Tønsberg, og med pappa som sover til langt på dag og lillebror som hadde tråkka over, ble det ego-tur til Ulvskollen fra morgenen av. Husker ikke hva rekorden min opp er, men klokka inn på 28:15 fra parkeringsplassen på motsatt side av veien til benken på utsiktspunktet, og er godt fornøyd med det. Gikk ned til Brynhildsbu og skrev meg inn i boka, og selv om jeg ikke møtte noen på min tur, hadde det allerede vært 3-4 stk der. Småløp ned igjen der det ikke ble for bratt, og prøvde å finne Reidar-stien, men bomma nok bittelitt.

Map