Archive - Date

Collected lists

To nye Ti-på-topp-turer

Date:
27.05.2016
Duration:
1:06h
Distance:
6.7km

Kjørte rett til Raufoss fra jobb - eller stoppa en tur innom Sport1 og brukte litt penger først - og både Sindre og jeg hadde behov for en luftetur selv om vi begge var littegranne redusert (S = bistukken, H = forkjølelse og betennelse i foten). Vi landa raskt på å ta de to toppene vi ikke rakk på 7-toppsturen vår, og inkluderte sykler slik at ikke hele fredagskvelden skulle gå med - og den skadde skulle få spare foten sin litt. Sykla i fint driv inn til bommen ved Gotterud/Skjellerud, parkerte syklene og la i vei til fots opp blåmerka sti til Lauvhøgda. Sindre var lett på foten, så han satte tempo, mens jeg forsøkte å henge på så godt jeg kunne. Det var flere flotte utsiktspunkter på vei opp, og utsikten fra tårnet på toppen var veldig, veldig bra. Vi måtte likevel videre og >>>

Map    

Syv-topps-sykkeltur

Date:
21.05.2016
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
7:39h
Distance:
90.6km

Nina hadde forsøkt å rekruttere oss med på Drøbak Challenge, 4 timer multisportkonkurranse, men med Pia-helg var det vanskelig å få til. Pia skulle riktignok i konfirmasjon store deler av lørdagen, så da falt valg av aktivitet på å forsøke å sykle så mange av Ti på topp-turene i Gjøvik og Toten som mulig. Vi så kjapt at Honnetoppen på Biri ville ta uhensiktsmessig lang tid, mens de ni andre kunne være mulig å rekke over. Like rundt kl. 11 satte vi kursen for Gjøvik, og været var på vår side fra formiddagen av. Det ble derfor kjapt en teknisk stopp for å få av overtrekksbukse, langerma ullnetting og buff. Antrekket store deler av turen ble da sykkelshorts, overtrekksvest og hjelm - og jammen ble det et lite solskille på låra av det etter endt dag (i tillegg til diverse >>>

Map    

17. mai-luftings

Date:
17.05.2016
Duration:
2:19h
Distance:
12.7km
Map    

Kvelds-/Nattur fra Juvass

Date:
15.05.2016
Duration:
11:11h
Distance:
21.5km

Både Jørn og Linn Therese har skrevet flotte rapporter fra turen, så da nøyer jeg meg med å logge eget gps-spor og noen bilder. Takk til alle som var med for en utrolig flott turopplevelse!

Map    

Tverrådalskyrkja m.fl.

Date:
14.05.2016
Duration:
10:46h
Distance:
29.6km

Pinsa hadde lenge vært satt av til turhelg, og Sindre og jeg var ikke vanskelige å be med da Morten drev og rekrutterte til "nye-topper-for-Linni-tur". May Britt ville også være med, og det var svært behagelig å kunne stoppe i Otta etter en lang arbeidsuke. May Britt varta opp med taco til oss langveisfarende, og jammen lånte hun bort dobbeltsenga si og. Det er vertinna si, det! :-) 0730 (eller kanskje nærmere 0745) var vi alle på veien, og fra Lom ble det samkjøring inn til Sota sæter. Det var en stor naturopplevelse bare å kjøre inn dit, med bl.a. flere hjort og to elg i behagelig avstand fra veien, men nært nok til at vi hadde glede av å se dem. Inne på Sota møtte vi på resten av turfølget, og både Ola og Linn Therese har skrevet fine turrapporter . Tusen takk for en flott start på pinsa!

Map    

Uren-Luren 2016 dag 3

Date:
01.05.2016
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
3:50h
Distance:
10.9km

Pga høy skredfare, ble fellesturens siste dag lagt til et dalføre med base på toppen av ei snøside som ikke var skredutsatt, og riktig så artig å kjøre ned. Ble noen turer opp og ned her, og ei god lunsjpause, før vi etter hvert skled ned til bilene igjen for å sette kurs hjemover (etter felles middagsstopp på Lom). Utbryter-Ragnar kom ned fra Stetind med sine to nye turkamerater mens vi satt til lunsj. Tror nedkjøringa var meget, meget bra, men støtter våre turlederes vurdering av å ikke ta med ei såpass stor gruppe opp. Takk for nok en flott Uren-Luren-helg med stødige Jon og Jon-Hroar i spissen!

Map