Archive - Date

Collected lists

Bitihorn med rundtur

Date:
31.08.2013
Duration:
1:39h
Distance:
2.2km

Start i Båtskardet. Fulgte strakeste veien unntatt fra starten av, og kløyv opp rundt steinen som er kilt fast (like over der tyskerstien kommer inn på den vanlige stien fra Båtskardet) og videre opp til høyre for de to små hulene man etter hvert kommer til. Blåste veldig på toppen, så kun et par bilders knipsing her før retur. La den videre bortover mot Velumskardet(?) og krysset tilbake mot Bitihorn-stien før jeg fulgte sistnevnte ned til bilen igjen. GPS-sporet ble bare halvveis da det var dårlig signal ved parkeringen og undertegnede ikke gjorde noen justeringer før etter Bitihorn-bestigningen.

Map    

Heidalsmuen

Date:
25.08.2013
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
4:39h
Distance:
14.7km

Tur med Hilde og JM. Sistnevnte ble ikke med helt til toppen pga et kranglete kne. Kjørte opp fra Sjoa og Heidalen, over Herlaug bru og videre skilting mot Kvernbrua/Stålom (ellerno slikt). Start fra et lite sandtak. Fin og lettgått sti ned til ei lita elv som steingås, før det begynner å stige sakte og sikkert oppover. Et par bratte kneiker og et par luretopper (du tror du ser toppen, også er det enda en topp etter det) så var vi der og toppen endelig besteget. Ellers ble boka i varden beskrevet og nista bespist før returen. Litt surt og overskya under "toppstøtet", ellers knallvær - og flott er det i fjellet om høsten!!! Note-to-self: Denne toppen er nå ferdig besteget - finfin utsikt, men MANGE andre topper som byr på mer spennende turgåing enn denne. :)

Map    

Peer-Gynt vegen

Date:
24.08.2013
Characteristic:
Bike trip
Duration:
2:48h
Distance:
60.0km
Map    

Padletur til Atlungstad

Date:
22.08.2013
Characteristic:
Kayaking

Blåbærtur på Rødby

Date:
18.08.2013
Duration:
4:15h
Distance:
6.6km

Kirsti kjørte oss et godt stykke innover "Rødby-veien" hvor vi etter avstigning fulgte en nokså gjengrodd traktorvei inn mot Nord-vestvannet. I enden av vannet slutta traktorveien og vi gikk "offtrack", først over en ukjent kolle og deretter Rødbykollen. Det var stedvis store mengder blåbær, så 2 liters bøtta ble relativt kjapt full. Det var også synlige spor etter et solid inntak av disse gode bærene underveis. Niste var medbrakt, så da regnet endelig gav seg, ble den inntatt på et hogstfelt, før retur ut til "Rødby-veien" og trasking langs denne tilbake til Klokkarstua med et par avstikkere på veien (ned til Rødbyvannet og til Nordre Rødby gård). :)

Map    

"Familietur" på Toten

Date:
11.08.2013
Map     2 comments

Hvasser

Date:
04.08.2013
Characteristic:
Kayaking

Jentehelg i Tønsberg

Date:
02.08.2013
Map    

Nevelfjell

Date:
01.08.2013
Map