Fjellfilmfestival dag 1 (13.09.2013)


Map
Ascents Gjendehøe (1,257m) 13.09.2013

Så snart teltet til May Britt var oppe (jeg kom til ferdig oppsatt telt - TAKK HILDE!), og all bagasjen inni forteltene, la vi ut på en liten ettermiddagsbestigning. Fikk skyss ut til parkeringa hvor bilen stod, og kjørte så inn til Leirungbuin. Fulgte umerka, men tydelig sti et stykke, før vi fant ut at vi ville gå offtrack og prøve strakeste veien opp. Kløyv og klamre oss fast i lyng og småstein, og vips var vi på toppen. Flott utsikt til Gjendesheim og campen! Fulgte umerka, men fortsatt tydelig sti hele veien tilbake til bilen, og gikk fra parkeringa og inn til campen igjen. Ca 2-3 t på tur altialt. :)

User comments

  • -
    avatar

    Gratulerer

    Written by mortenh 16.09.2013 17:09

    Gratulerer med en Jotunheimen 100m pf topp som aldri jeg har vært på. Men lever jeg lenge nok, skal jeg nok komme meg dit jeg også :)

    Så en liten avsporing, venninna di, May Britt, med det flotte etternavnet ... har hun gått Josten på langs (eller tvers eller hit eller dit?)..?

    • -
      avatar

      Sv: Gratulerer

      Written by heidim 16.09.2013 18:19

      Artig at jeg har vært på en topp ikke du har vært på. Mange muligheter for "extrem"-varianter av denne toppen, så regner med du finner veien en gang. :)

      Hehe, MB Josten har nok ikke gått Josten verken den ene eller den andre veien, men jeg skal tipse henne om at det kunne blitt en fin turtittel .

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.