Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Lislehaug - Bykle pf100

Date:
28.08.2021
Distance:
18.0km

Lang tur inn til en haug. Prøvde å følge en sti, men lite bruk og dårlig merking gjorde det til en utfordring som tok lengre tid enn planlagt. Planen var å ta med seg Steinheii også, men så fort at tiden ikke strakk til før det ville bli mørkt. På returen møtte jeg først et tysk ungt par som skulle til en DNT hytte, så deretter 2 villrein for jeg møtte ei ung jente som skulle overnatte i telt ved et vann. Været var strålende hele turen.

Map    

Trydalsfjellet - Bykle pf100

Date:
22.08.2021
Distance:
9.6km

Fulgte traktorvei nesten til hytte ved Nonåsen. Fin utsikt fra Nonåsen mot Bykle sentrum. Første stykke opp mot Trydalsfjellet var bratt og med mye bregner. Likte best Nonåsen. Så en elgku med kalv på turen.

Map    

Galtetjønnåsen

Date:
15.08.2021
Distance:
3.8km
Map    

Sørdalsnuten fra nord- Lindås/Alver

Date:
10.08.2021
Distance:
13.7km

Sørdalsnuten fra nord. Leste en turrapport fra Uncas at han hadde gått fra en anleggsvei nord for Sørdalsnuten, dette ville jeg også prøve. Fant stien bort til hengebro, tydelig sti videre oppover mot moltebærhaugen. Plutselig stoppet sti, var da borte til bekkefaret for å se etter stien, men fant raskt ut at jeg måtte over moltebærhaugen. Etter litt stigning kom jeg på tydelig varding og den fulgte jeg helt til topps. Da var det bare en gressbakke ned til T- stien. Fulgte da den helt til Sørdalsnuten. Tilbake ved bilen etter 5t i rolig tempo og fint turvær.

Map    

Skredfjellet

Date:
09.08.2021
Distance:
6.9km

Map    

Blægja

Date:
08.08.2021
Duration:
6:00h
Distance:
11.4km

Parkeringsplassen var full av biler da jeg kom så jeg parkerte i jordekanten. Fulgte stien stort sett greit opp til vann, der ble det mere grove stein. Her oppe ved vannet begynte jeg å møte de første som var på retur. Den siste ura opp var drøy.

Map