Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Gråskarvet

Date:
31.07.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:30h
Distance:
10.9km

Kjørte inn til Storliåni i Smådalen. Gikk rett mot toppen av Gråskarvet. Det blåste litt på toppen så jeg gikk videre mot kommunetoppen sørøst for Blåkampen. Prøvde noen snøpartier for å spare beina, men mye gjennomtråkk førte til at jeg droppet det. På sørøst for Blåkampen var vinden også ubehagelig så det ble ikke lange stoppen her heller. Prøvde å finne en lettest mulig trase tilbake, men måtte opp litt en plass for å krysse den første bekken.

Map    

Hof i Vestfold igjen

Date:
30.07.2015

På blaut sti fra sør med gummistøvler i sol. 4,2 km 1t

Map    

Ørneflag

Date:
30.07.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:00h
Distance:
15.7km

Mellom Hallingby og Nes i Ådal kom det et kraftig regnskyll. Ble litt betenkt siden jeg skulle sykle opp til Storekrakkoia for å overnatte samt komme meg opp på Sør Aurdals stolthet Ørneflag. Heldigvis kom solen frem da jeg parkerte, og hadde fint vær helt opp til Storekrakkoia. Gikk inn og laget meg litt mat før jeg skulle ut på topptur, men så regnet det igjen. Kvart over 5 lettet det og da reiste jeg mot Ørneflag, fulgte den blåmerkede T-"BEKKEN" helt til skilt at den ikke var merket lengre. Fjellsko var feil valg idag skulle brukt gummistøvler, men de lå igjen nede i bilen. Det var oppholds helt til jeg kunne se varden da kom regnet igjen. Da var det bare å komme seg ned til koia for å fyre og tørke klær og sko til neste dag.

Map     1 comment

En fantastisk fin varde, Grubba Søndre.

Date:
27.07.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:12h
Distance:
7.6km

Været skulle være brukbart denne mandagen jeg kjørte til Fidjeland i Sirdal for å besøke Grubba. Kom meg litt for sent avgårde for å rekke flere topper i området, for det skyet på da jeg kom ned til bilen igjen. Men fikk tatt noen bilder på turen.

Map    

Gauperåfjellet og Museråfjellet i Froland

Date:
26.07.2015

Kjørte til Jomås, og inn på skogsvei til Songelva. Fulgte en traktorvei et stykke mot Gauperåfjellet. Tok deretter av denne og rett mot toppen. Traff på en kar her som anbefalte å gå opp fra nord og ned igjen mot sør siden jeg skulle videre til Museråfjellet. Og det gjorde jeg med hell, for det var ulent terreng på vestsiden. Vel opp var det fin utsikt utover sjøen. Så videre til Museråfjellet, der jeg kom på en traktorvei opp nordøstsiden, den gikk nesten til topps. Fin utsikt fra toppen her også. Og dermed var Froland pf 100 listen fullført. Ca 5km og 2t på tur med mange fluer som turfølge.

Map    

Gaustatoppen

Date:
23.07.2015
Map    

Horgi

Date:
19.07.2015
Map    

Farsund igjen

Date:
04.07.2015

Ny tur til Farsund og denne gang Lyfjellet.

Map    

Store Skykula

Date:
04.07.2015

På sykkel fra parkeringsplassen. 45min opp 10 min ned.

Map    

Solliknuden

Date:
04.07.2015

Gikk fra Moi. Fin tur i fint vær.

Map