Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Siste tur i år

Date:
31.12.2014
Characteristic:
Trip by foot

Ble en lite fottur på årets siste dag. Gikk stien opp til toppen av Håstølknuten. Det var lite eller ingen snø her, litt rart siden jeg gikk på ski igår ikke så langt unna, men mildværet har gjort sitt. Fra toppen gikk jeg sørvest over til den litt lavere Himmelriksfjell. Fin utsikt også derfra.

Map    

Toplandsheia

Date:
30.12.2014

Skitur på Toplandsheia. Var ikke mere snø enn det måtte være for skigåing. Tok beina fatt opp på Tvitjønnknatten etter en runde på ski i 17km løypa.

Map    

Himmelsyna

Date:
29.12.2014
Map    

Himmelsyna

Date:
28.12.2014
Characteristic:
Ski trip
Duration:
1:36h
Distance:
12.5km
Map    

Himmelsyna

Date:
26.12.2014
Characteristic:
Ski trip
Duration:
1:36h
Distance:
12.5km
Map    

Himmelsyna, sesongens første skitur

Date:
21.12.2014
Characteristic:
Ski trip
Distance:
12.2km

Kjørte til Høgås Skistadion for å få sesongens første skitur. Som vanlig var løypene perfekte og med 40cm snø trengte en ikke være redd for skia. gikk forbi lavoen og postkassa, ble overrasket over at løypemaskinen hadde kjørt mot toppen av Himmelsyna så tidlig i sesongen. Gikk da selvfølgelig mot toppen. Det hadde vært gravemaskin og laget bedre trase i løpet av sommeren, så nedfarten slapp å bli risikosport. Vel på toppen hadde løypemaskinen snudd ved varden. Som birkenesing måtte jeg nedom kommunens høyeste punkt selv om jeg har vært der flere ganger. Nå begynte det å snø kraftig og sikten ned var begrenset. Tilbake til bilen etter 1t og 20min på tur.

Map    

Nånesknapen Åneknuten Skogen i Bygland

Date:
06.12.2014
Characteristic:
Hike
Distance:
15.2km

Map    

Kommunetopper i nordre Østfold

Date:
19.11.2014

Kjørte til Møllebakk for å besøke Viktjernhøgda. Parkerte her selv om bommen var åpen. På sykkel oppover er svært gjørmete vei. Et par biler kjørte forbi meg på vei oppover, de skulle nok opp til tele-masta. Så ingen merket sti mot toppen så jeg tok strake veien over myrene og så en liten stigning opp til postkasse og bok på toppen. 5,6 km og 1t Avsluttet kommunetoppsamlingen i Østfold med Slavasshøgda. Parkerte ved åpen bom ved Rv21 vest for Karsby. På sykkel innover fine og tørre veier. Satt fra meg sykkel vest for toppen. Fant delvis tråkk inn/oppover til toppen. Ingen markering på Østfolds fylkestopp. Da jeg kom tilbake til bilen var bommen låst. 7,4km 1t Østfold fullført :-)

Map     2 comments

Kommunetopper i midtre Østfold

Date:
18.11.2014

Startet men Gastgiveren, parkerte ved bommen selv om den stod åpen. Veien var gjørmete etter tømmertransport. Godt jeg hadde tatt på meg regntøy. Satt fra meg sykkel der stien startet. 4,8km og 1t Videre til Linnekleppen. Gikk sti fra sør begge veier. Tårnet var avsperret under plattform. 6,5 km og 1t 30min Så var det Nordre Stange Varde som skulle besøkes. På sykkel fra Svarverud inn til stien begynte. Fint tårn på toppen. 20km og 1t 45min Avsluttet dagen med Spydberg Varde. Parkerte ved sagbruk og tok i vei på sykkel oppover bakkene. Mørket kom etterhvert, så hodelykten måtte frem. Grei sti frem til hytten, fant etterhvert et tråkk videre mot nordøst ned til ett kjerr. Derfra videre på GPS til toppen. Var også borte på nordtoppen. 4,7 km og 1t

Map     2 comments

Kommunetopper i nedre Østfold

Date:
17.11.2014
Map