Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Lauvhøgda fra Valleseter

Date:
24.11.2013
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
2:00h
Distance:
8.7km

Tur til Lauvhøgda fra mitt barndomshjem sammen med Kåre. Vi gikk offroad i luftlinje på tur opp, og fulgte sti og lysløype tilbake.

Map    

Ta'Dmejrek

Date:
06.11.2013
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
0:28h
Distance:
1.6km

På ferietur på Malta måtte vi selvfølgelig få med det høyeste punktet. Det var ikke lett å finne da alt så like flatt ut. Uten hjelp av gps hadde vi ikke klart det.

Map     1 comment

Ta'Dbiegi

Date:
03.11.2013
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
0:31h
Distance:
1.4km

Mørketur til Gozos høyeste topp. Vi tok buss fra Victoria (Rabat), hovedstaden på Gozo. Bussjåføren slapp oss av på et øde sted. Mørkt var det, og vi ante ikke hvor vi var eller hvor si skulle. Etter litt kommunikasjon med gpsen så vi faktisk en topp i skumringen et kort stykke unna. Vi gikk gjennom et museumsområde (museum of toys). Deretter etter et jorde og oppover en bakke til toppen. Var litt usikre på nøyaktig punkt da det var rimelig flatt på toppen, og mørkt. Vi regnet toppunktet som besteget. For å komme ned igjen måtte vi bruke mobilen som lommelykt. Litt dårlig sikt gjorde at vi tråkket ut på et jorde som var bløtt. Det klabbet seg til under skoa, de ble høyere og høyere jo lenger vi gikk. Dette var som lim, og vi fikk det nesten ikke av etter å ha kommet nedpå >>>

Map