Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Smøråsen

Date:
28.09.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
3.8km

Det ble en kveldstur til Smøråsen rett etter solnedgang. Fine farger på himmelen. Det var for mørkt til å løpe i skogen uten hodelykt, men det gikk fint på veien rundt Bjørnevatnet.

Map    

Stoltzekleiven

Date:
22.09.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
6.6km

Været var nydelig i dag. Temperaturen lå oppunder 20 grader. Jeg startet med Stoltzekleiven og Sandvikspilen . Her var det mange folk i det fine været. Jeg fortsatte til sørøstenden av Storevatnet, der det tar av en fin sti oppover. Her er det etter hvert steintrapper og fint å gå opp til et skar. Her dreide jeg sørover til hyttene Utsikten og Breidablikk . Deretter bar det nordover til hytta Torodd . I dette området er det super utsikt vestover. Etter en tur nordover fulgte jeg strømledningene sørover, nedover en trang dal. Nordmannshytten ble besøkt, før jeg fortsatte forbi Storediket og etter hvert nedover Skredderdalen.

Map    

Stikka og Ullberget

Date:
01.09.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
3.4km

Etter turen til Storenuvarden og Haukheia kjørte jeg innover Kvamsvegen og parkerte i en parkeringslomme. Deretter fulgte jeg grusvei og etter hvert god sti opp til Stikka . Det hadde begynt å regne, så det ble etter hvert ganske så vått. Jeg fulgte ryggen utover og tok av ned i dalen ved et gjerne. Opp til Ullberget var det bratt, men jeg gikk for direktevarianten. På vei tilbake fulgte jeg høyspentlinja, men her var det både myr og kratt. Etter hvert tok jeg sti oppover dalsida og tilbake til bilen. GPS-sporet er unøyaktig på slutten, idet jeg fulgte veien.

Map    

Storenuvarden og Haukheia

Date:
01.09.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
2.7km

Jeg parkerte i nærheten av en liten fotballbane. Deretter gikk jeg bratt oppover dalsida. Det var en del kratt der, men lettere oppe på ryggen. Opp til selve toppen går det en grei sti på høyre side (nordvestryggen), sett mot toppen av Storenuvarden . Jeg fortsatte bortover ryggen og ned til Kvernaskaret før jeg fulgte ryggen opp til Haukheia . Det er fortsatt spor etter skogbrann i 1997. Tilbake samme vei.

Map