Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Lindøyen

Date:
31.08.2019
Map    

Teong

Date:
24.08.2019
Distance:
21.4km

Map    

Bølene fra sørvest. Ikke gå her

Date:
23.08.2019
Distance:
10.2km

Litt planløs tur til høyste i Siljan. My bushing i skog og gjennom hogsfelt med urydig bunn. På turen ned fant jeg en gammel traktorvei, nå i gjengrodd. Det som er dumt er at det faktisk går en skiløype over Bølene, Merket med røde skilt. Problemet er at jeg ikke har klart å finne ut hvor den starter og stopper. Det står et skilt med Bølene og et kart med her er du der som sporet mitt skilles ved veien, men i gen info om traseen. Jeg fulgte transeen delvis oppe på høyden. Ikke følg sporet mitt, sats heller på skiløypen.

Map     2 comments

Elgklinten

Date:
18.08.2019
Distance:
4.5km

Kjørte inn grusvei fra Mobråten til parkerigsplass. Veien videre var stengt med bom etter noen hundrede meter. Skilt og merket videre langs grusvei til riksgrensen. Ganske bratt sti opp til grenserøys og toppen. Retur på merket sti sør fortoppen. Denne stien var flat og fin og det var bra med bringe og tyttebær. Noen hadde bært bord og benk til toppen.

Map    

Våler - Norges eneste stengte kommunetopp

Date:
18.08.2019
Distance:
9.5km

Veien til sommerparkeringen var stengt ved vinterparkeringen. Grunnen var at de skal sette opp vindkraftverk. Så kommunen får snart en opppusset Kommunetopp. Det ble derfor først noen km på grusvei, og så videre på en meget våt sti mot toppen. Stien til toppen var også stengt, med advarsel. Men jeg skulle jo til topps. Skiltet og flagget som normat står på toppen stod nå med sperringen.

Map    

Storsylen opp

Date:
17.08.2019
Distance:
10.8km

Jobb på Storsylen. Kjørte inn grusvei til Nededalshytten. Parkering her. Gikk så på sti til Sylvatnet. Ca 2 timer inn til vannet. På en god del av stien var det lagt ut planker. Antagelig Norges mest plankede sti. Så opp uren til bandet, inn i sverige og så til toppen. Det blåste kraftig så mål på løpet ble først flyttet til grensevarden, og så 10 meter lenger ned. 700 høydemeter stigning på 1.2.3. der siste del går i grov ur. Stort sett grodt merket. Tåke og lite til utsikt. På veien hjem begynte det å regne så litt utrivelig b le det med regn og kuling.

Map    

Tron og tydal

Date:
16.08.2019
Distance:
1.4km

Map    

Høganovi fra Furedalen

Date:
03.08.2019
Distance:
12.1km

Fin tur i fint vær. Artig fjellformsjoner på toppen. Sti / tråkk mesteparten av veien. Øverst oppe var det spor etter gammel T-merking. Badestopp i Kjelen. Masse folk som hadde gått opp der for å bade. Med på turen var Kirsti.

Map