Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Skansebakken-Løvlien

Date:
27.01.2015
Characteristic:
Cross-country skiing
Map    

Frognerseter_ullevålseter

Date:
23.01.2015
Characteristic:
Cross-country skiing
Map    

Brånafjell

Date:
03.01.2015
Duration:
1:06h
Distance:
4.8km

Kjørte veien opp mot merkevann. Stor parkeringsplassetstykke før vannet. Løp mest rett på uten å tenke så mye på stier. Fra toppen fulgte jeg en liten sti et stykke bakover.Jeg mistet stien etter å ha krysset en større myr. Mulig denne stien går ned mot traktorvei som ikke står på kartet og så går utover langs åsen. Gps spor begynner først litt ute i turen, men sporet er uansett ikke beste veivalg til denne toppen.

Map    

Snippane

Date:
03.01.2015
Duration:
0:55h
Distance:
4.5km

Parkerte ved bommen der traktorveien begynner.Plass til et par biler. Til toppen gikk jeg stort sett rett på gjennom skogen. En variant hadde vært å dra lengre til høyre og den veien jeg kom ned. Ned igjen først blå merket traktorspor ned fra toppen, så ned skaret mot trektorveien og så ned traktorveien som går rett nedover. Fulgte traktorveien på slutten, selv om gpssporet tyder på noe annet.

Map    

Ursknappen

Date:
02.01.2015
Duration:
1:59h
Distance:
10.3km

Kjørte inntil Fallet og så bomvei (30 manuelle penger) til veien gikk over til skiløype. For lite snø til ski og litt mye til jogging. Parkerte i veikrysset der gps sporet begynner, men det var stor parkeringsplass rett bortenfor i den andre veien. Gikk traktorvei til Elgheim og så traktorslepe/sti mot toppen. På slutten var det mest rettpå gjennom skogen. På tvers av toppåsen gikk det en fin sti som sikkert ender på nordsiden.

Map