Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Åsen

Date:
26.12.2015
Duration:
1:00h
Distance:
3.0km
Map    

Livarden

Date:
25.12.2015
Map    

Ulvenfjellet fra Rolls Roce

Date:
23.12.2015
Duration:
1:06h
Distance:
4.0km

Juletur til Ulvenfjellet. Startet fra parkeringsplassen til Rolls Roce. Merket fra norenden av plassen, først sti gjennom myr og så traktorvei ett stykke. Når man kommer til skilt som varsler skytefelt, skal man ikke følge traktorveien, men gå rett frem 40 meter, da kommer man inn på den merkede stien. Fulgte den gamle skogsveien lengst ut, i følge Norgeskart skulle det vere en sti til toppen fra nordligste sving. Den fant jeg aldri. Imidlertid var det merket sti fra enden av skogsveien. Litt vanskelig å følge så jeg misten den til fordel for noen hjortetråkk et par ganger. Ned igjen fulgte jeg den merkede stien mere slavisk. Trikset oppover er å svinge opp mot toppen ved den første av de to veidelene. Våt sti, som kunne vert bedre merket. Hadde o-kart fra 1990 tallet som heller >>>

Map    

Dyngelandsåsen

Date:
22.12.2015

Liafjellet/Storevarden fra Mobergslien

Date:
21.12.2015
Duration:
0:55h
Distance:
3.0km

Fin førjulstur til Storevarden, eller Liafjellet som det het når jeg var liten. Merket fra der gps sporet starter/stopper. Traktorvei pp forbi et hus og så sti videre. Merket sti, og utlagte plank/broer i de verste myrhullene. Usikker på om varden egentlig er det høyeste punktet, virket høyere rett før selv om Økonomisk kartverk har høyere måling på varden. Var innom en kolle lenger nord som også var på samme kote som toppen var på o-kartet mitt. Parkering for et par biler der traktorveien tar av fra hovedveien, men ikke sprerr oppkjørselen til han som bor litt oppe i akken. Gammel merking er til Liafjellet, Ny merking til Storevarden. Veldig bra utsikt fra toppen. Gikk også sti opp fra sørsiden.

Map    

Aguada de Joaquin

Date:
02.11.2015
Duration:
3:46h
Distance:
8.5km

Map    

Pico Turquino

Date:
02.11.2015
Duration:
4:31h
Distance:
8.5km

Vi besteg toppen fra Hytten Aguada de Joaquin (1380 moh) og bodde der etter bestigningen Toppen: Ingen utsikt over hode, bare trr rundt. Statue av mr Marti. 2.5 m høy. Utsikt til havet er par steder på vei opp. Hytten Madrass i fellesrom for 15 stk. mat og vann til salgs. Mye mygg på dagtid, ingen etter mørke. Vannklosett og dusj uten vann. Dvs bøtte med vann til hhv skylle ned toalettet og dusje. Grei sti hele veien, merket og ingen andre stier av betydning.

Map    

Berganvarden/VETTAKOLLEN

Date:
11.10.2015
Duration:
1:39h
Distance:
9.3km

Parkering til 10 biler før en bom langs grusveien. Skogsvei+traktorvei+ fin sti til toppen. Enkel og grei tur. Enkelte blåe band og merker på fjellet viste også veil. Det var skiltet til et Vettakollen og ikke Berganvarden.

Map    

Blåskavlen

Date:
19.09.2015
Duration:
3:58h
Distance:
13.2km

Kjørte opp aurlandsfjellveien og parkerte ved en liten lomme langs veien ved storagrovvatnet. Plass til tre biler her. Planen var å følge høydedraget mot 1681 toppen. Krysset først varrdet og t merket sti som går parallelt med veien og fant etterhvert ut at det også var vardet og t merket til blåskavlen. Vardingen gikk litt i siden på 1681 toppen og gjorde at turen i skålien under toppen gikk veldig greit. Var endel villvarder så det var nødvendig å følge med på GPS underveis. Bortsett fra et par små partier med ur var dette en lettgått tur og flere snøpartier og brerester gjorde det enda bedre. Været var ikke helt samarbeidsvillig med lave skyer og yr nede som ble til snø over 1600. Noen Glimt mellom skyene var det som ga utsikt til fabelaktig natur med bre og fjord. GPS sporet >>>

Map    

Marsteinberget

Date:
17.09.2015
Map