Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Heggelia

Date:
30.12.2014
Map    

Austefjellet Skitur fra Osevann

Date:
28.12.2014
Map    

Livarden i vinterprakt

Date:
27.12.2014
Characteristic:
Backcountry skiing
Duration:
3:10h
Distance:
18.6km

Opp Totlandsfjellet,over livarden,ned og opp til Katlane. Tilbake øverste løype på østsiden av Livarden. Strålende sol, 10 cm nysnø og en av de beste turene noen sinne. Gikk på mor sine fjellski med feller. Det var null fart i forhold til madshusskiene. Trakking begynner pluttselig oppe på fjellet.

Map    

Skeisåsen

Date:
23.12.2014
Map    

Dyngelandsåsen

Date:
23.12.2014
Duration:
0:31h
Distance:
4.0km
Map    

Danserfjella

Date:
19.12.2014
Duration:
0:39h
Distance:
3.8km

Parkerte ved komunegrensen. Traktorvei med bom inn til venstre. Flere traktorveier og stier som leder mot den tverrsgående myren. Traktorveien som går til venstre var den tørreste og fineste å gå på. Gps har tatt seg noen små hikk. Fin åpen skog og en en fin varde på toppen.

Map    

Viktjernhøgda

Date:
16.12.2014
Duration:
1:13h
Distance:
6.1km

Kjørte til Heiås og så gårdsvei inn mot Møllebakk. Parkerte på stor p-plass(lagerplass for gårdsegg) ved bommen ved veien til telefonmasten. Gikk opp veien til jeg så masten og så leitet jeg etter en sti som stod på kartet, men som var lite synlig i virkeligheten. Fulgte kraftlinjen mot toppen. Liten steinvarde og postkasse. Det går sti fra Måstad og helt til toppen. Jeg fulgte den ett stykke nordover, men dro så av mot Haugstøl (se bildet) og så rett gjennom skogen mot veien igjen. Gps stoppet og virke på Haigstøl. Så ingen ulv, noen spor av hunder, og en hare. Fin skog for O-løp.

Map     2 comments

Sommerfjøstoppen

Date:
07.12.2014
Duration:
0:47h
Distance:
4.3km

Kjørte fra Bjørkalngen retning S. Mangen og parkerte der veien til toppen tar av fra hovedveien. Plass til et par biler rett før bommen. Vei til masten og så fulgte jeg ulike traktorspor mot toppen. Det er tegnet inn en sti på kartet, men den var rimelig utydelig og mest erstattet av et lite traktorspor. Antar at toppunktet er det med stang på, som på bildet. Gikk litt lengre nord for der toppunktet er tegnet inn for å være på den sikre siden. Ingen utsikt og ikke noe strålende turmål.

Map    

Sæteråsen

Date:
06.12.2014
Duration:
1:38h
Distance:
8.9km

Kjørte mot Ebbestad og og så videre oppover til jeg fant en stor Parkeringsplass. Fulgte så lysløypen ett stykke før jeg tok et trakktorspor litt mere reting toppen. Mellom to taktorveier gikk jeg rett opp lien. Litt bratt men ellers ok og mye kortere enn å gå rundt på traktorveien. Elelrs fin trakrorvei/ sti til toppen. Merket med Tårnet. God usikt og en riktig så fin tur. Straffen for solnedgang på toppen, var at det ble mørkt på veien hjem. Fulgte traktorvei til de første gårdene og så en liten sti over til Lysløypen igjen. Ved gården var det en stor parkeringsplass, merket Parkering Forbudt Tømmerplass, mend et stor mange biler parkert der..

Map    

Utsikten

Date:
30.11.2014
Map