Archive - Date

Collected lists

St.hans-tur

Date:
23.06.2016
Map    

Trøstetur mot Stølsheimen

Date:
18.06.2016

Slang lenger sørover i Stølsheimen når man ikke fikk tatt noen mer spenstige lenger nord i Sogn. Gikk et godt stykke en fin DNT-rute mellom Dyrkolbotn og Skavlabu - før det ble off-pist over et fjell, så ned og opp mot Sørdalsnuten. Lettgått terreng, men en del snø i terrenget høyere opp.

Map    

Fort gjort i retning Stølsheimen

Date:
17.06.2016
Map    

Skitur 15. juni

Date:
15.06.2016

Følte meg som en merksnodig fyr når jeg dro fra Oslo i 25 varmegrader drassende med ski. Men jeg fikk brukt for dem! Etter møte i Årdal tok jeg basecamp på Stalheim historiske hotell og kjørte så den legendariske veien opp Jordalen. Men der var det ny tunnell og egentlig god vei etter bommen også - så intet å klage over. Fikk kjørt nesten helt inn til Øvstedalsvatnet på nesten 900m der et par snøfonner stoppet bilen. Så da var det bare å sette skiene på sekken og labbe avgårde langs veien oppover. Var bare ca 1 km å gå før skiene kunne på. Deretter kunne jeg nesten ha skia på helt til topps! Fulgte sommer-ruta innover inntil omtrent det første vatnet etter Fresvikvarden. Da tok jeg sikte på å komme meg opp på 1416-høyden og det gikk enkelt og greit. Så fulgte jeg videre >>>

Map    

Tømmerfløtere

Date:
06.06.2016

Husker denne måtte tas på nytt ettersom Orrkjølen ikke lenger er høyeste i Stange. Så denne ble tatt en varm junidag i selskap med Anders. Husker vi kjørte inn i skauen og fant ei DNT-hytte som tidligere var tømmerfløtekoie. Nøt sommerkvelden med medbrakt mat før vi spaserte til toppen dagen etter.

Map