Archive - Date

Collected lists

Kjapp ettermiddagstur

Date:
05.10.2016

Mellom to møter rundt Molde, så slang jeg opp på denne i strålende høstvær. Er på fastlandet en kort kjøretur fra Molde. Fort gjort og knallbra utsikt!

Map    

Innerbergsalen - fin høsttur

Date:
24.09.2016
Map    

Populær topp

Date:
22.09.2016

Rakk denne en ettermiddag før kundemøte. Møtte en lokal kjentmann som tok denne for 73. gang i år... Han skulle også slå sin personlige rekord hver gang, så hang med han opp til brua der han pekte ut stien for meg videre. Hadde lyst til å se annet enn nærmeste stein og hælene hans, så ville ha hakket roligere tempo. Fin sti rake veien opp. Tok samme ruta ned igjen også. Brukte 3 timer på denne fine toppen.

Map    

Kjapp høsttur

Date:
21.09.2016

Fulgte rapporten til Anneli til punkt og prikke - og parkerte ved den røde hytta i Roktdalen. Fulgte der stien rake veien oppover skogen og over myrene. Stien forsvant etter noen myrer, men bare å kjøre på rake veien opp. Strålende sol og varmt denne høstdagen. Brukte ca 2 timer tur/retur.

Map    

Sommertur i slutten av september

Date:
20.09.2016
Map    

Finfin topptur i Vesterålen

Date:
18.08.2016

Mange har klaget over myra mot denne fine toppen. Men så sent i august var det ikke en flue eller klegg og rimelig tørt også etter mye fint vær. . Når vi kom inn mot fjellet delte vi oss og fulgte hver vår rute opp. Tormod og jeg gikk korteste rute opp og fulgte ryggen opp mot høyre. Knallvær, knallutsikt og knalltur. Fort gjort au

Map    

Knallfin klatretur på haifinnen!

Date:
13.08.2016

Med Tormod som klatrefører kom vi enkelt opp og ned på denne vakre haifinnen ute i havgapet. . Koste oss jammen med en akevitt på toppen også før vi sikra oss ned igjen

Map    

Eventyrlig vakker tur

Date:
10.08.2016

Samlet en hel gjeng til Camp Nordante til denne fine toppen ved DNT-hytta Munkebu. Vær obs på at man må hente nøkkel til hytta på turistinfoen i Å først. Ellers kommer man ikke inn ettersom den er skrekkelig populær blant utenlandske turister. Tok noen timer tur/retur hytta, men vel verdt det. Og for en topptur det ble i vakkert nordnorsk sommervær! Lett tur der de t.o.m hadde satt opp noen vaiere å holde oss i på veien. Anders, Tormod, Anneli og Sea var med opp. Tove og Kristin holdt oss med selskap fram til hytta.

Map    

St.hans-tur

Date:
23.06.2016
Map    

Trøstetur mot Stølsheimen

Date:
18.06.2016

Slang lenger sørover i Stølsheimen når man ikke fikk tatt noen mer spenstige lenger nord i Sogn. Gikk et godt stykke en fin DNT-rute mellom Dyrkolbotn og Skavlabu - før det ble off-pist over et fjell, så ned og opp mot Sørdalsnuten. Lettgått terreng, men en del snø i terrenget høyere opp.

Map