Archive - Date

Collected lists

Eiksberget med Bogsti

Date:
27.10.2013
Map    

Tandetoppen

Date:
23.10.2013
Map    

Kvithovd flott utsiktstopp

Date:
13.10.2013
Duration:
2:57h
Distance:
5.1km

Tredje dag med tur for guttene, men med det været kunne vi ikke la være. Etter gårsdagens lange tur satset vi på en litt kortere i dag. Ola og Eirik fikk låne hver sin GPS og da gikk det virkelig unna opp til toppen. Vi fulgte traktorveien opp hele veien. Utsikten fra det vestlige punktet er bare enestående, egentlig burde det være obligatorisk med et besøk hit for alle valdreselskere. Ned igjen fulgte vi stien forbi trevarden og ned gjennom skogen.

Map    

Varmt på Bergsfjellet

Date:
12.10.2013
Duration:
7:09h
Distance:
11.0km

Kort oppsummert: en nydelig, varm og helt spesielt fin dag i fjellet. +13 ved bilen og enda varmere lenger opp. Utrolig imponert over de små, spesielt Eirik som gikk over stein etter stein og klaget ingenting. En skikkelig flott tur, så tusen takk for at dere ble med Morten, Julia og Linn Therese. Morten har skrevet en rapport her .

Map    

Heggeberget opp bratta

Date:
11.10.2013
Duration:
2:02h
Distance:
2.4km

Høstferiehelg i Valdres. Heggeberget er nok ikke en mye besøkt topp. Vi valgte en kort vei opp i luftlinje, men det ble et stykke likevel. Skikkelig bratt opp gjennom skogen, så det var litt spennende for tre små. Utsikten er ganske fin fra kanten av stupet ved toppen.

Map    

Svarthaugen

Date:
07.10.2013
Duration:
0:42h
Distance:
2.7km
Map    

Overnatting og toppsanking i Søndre Land

Date:
06.10.2013
Characteristic:
Hike
Duration:
22:30h

Det var på tide med en skautur igjen, og Åke og jeg hadde noen skogstopper sør i Søndre Land som vi ikke hadde vært på. Lørdag ettermiddag kjørte vi langt opp i skogen og nesten opp på Persvehaugen. Vi fant en fin kolle hvor bålet ble fyrt opp. Flott stemning å sove under åpen og klar stjernehimmel. Kl 0600 ble det litt småhustrig for meg så jeg stod opp og fikk lett fyr i glørne fra dagen før. Etter en god frokost gikk vi raskt på Persvehøgda, en passe grei skogstopp og god utsikt. Fra Persvehaugen gikk vi tilbake til leirplassen, tok med utstyret og gikk til bilen ikke så langt unna. Herfra kjørte vi til neste topp, Tjuvborgen. Ikke mye spennende å fortelle derfra egentlig, men fin natur. Høyeste punkt er ikke på selve Tjuvborgen, men litt lenger sør. Mye elgspor i terrenget >>>

Map