Konkurranser

Content
Language
Adviser

Bli med på konkurranser under dagene på Leirvassbu.

Utforrenn

Ikke langt fra Leirvassbu. Kl. 17:30, mellom bordsetningene. Uhøytidelig utforrenn med fellesstart. Først over målstreken gjelder. Vi finner en liten eller passe bakke, trolig noen hundre meter vest for Leirvassbu. Det blir klasser for barn (tom 15 år), damer og menn. Litt premier og litt moro. Sist gang hadde vi det dunmykeste pudder og imponerende innsats fra deltakeren i litt ymse vær.

Deltakere på "Chinese downhill" i 2017.
Deltakere på "Chinese downhill" i 2017.

Rebusløp

På lørdag ettermiddag blir det i forbindelse med ventepølse og grilling utenfor Leirvassbu et lite rebusløp, fortrinnsvis på ski i ei lita sløyfe ved Leirvassbu. Noen teoretiske og noen praktiske oppgaver. Premier. Lagkonkurranse for lag med 2-4 deltakere.

Frivillig hopping under rebusløp i 2017.
Frivillig hopping under rebusløp i 2017.

Tegnekonkurranse barn

Lørdag ettermiddag inviterer vi til tegnekonkurranse for barna. Det blir en liten premie til alle bidrag, og så trekker vi et par premier i tillegg.

Fjell-quiz

Lørdag kveld blir det den tradisjonelle fjell-quizen for lag bestående av 1-5 personer. Som på Sæbø er quizmaster Tor-Arne Paulsen. Dersom teknikken står oss bi, blir det kanskje Kahootbasert. Alternativt blir det gode gamle papir og penn. Premier.

Grilling m.m. under rebusløpet i 2017.
Grilling m.m. under rebusløpet i 2017.

Tilbake til Summit VI hovedsiden

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text: