Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Reinshovden

Date:
30.07.2022
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
3.9km

På tur ned igjen fra Nørstedalen ble det en stopp der hvor stien til Klepp tar av. Turid og Anton ventet ved bilen mens jeg tok en tur opp på Reinshovden. Fulgte fin sti opp Kleppaskaret. Herfra og opp var det noe uryddig terreng, så jeg brukte lengre tid enn planlagt. Men fikk lønn for strevet med flott utsikt fra toppen!

Map    

Illvassnosi

Date:
29.07.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.3km

Vi etablerte leir innerst i Middalen på torsdag kveld, etter en fin dag på Sognefjellet. Fredag opprant med nydelig turvær og planen var å besøke Illvassnosi. Men Anton var blitt halt så han kunne ikke bli med. Løsningen ble da å gå hver vår tur; meg først og Turid på ettermiddagen. Jeg gikk opp Bualøyfti før jeg dreide skarpt vestover mot toppen. Fulgte bre/snøflekker nesten helt opp. En flott oppgang til en fin topp med solid utsikt. Spesielt moro var det å se Holåtinder og Kyrkjer fra denne kanten! Vel nede igjen ble det hundepass på meg og tur på Turid. Hennes tur til topps ligger her .

Map    

Prestesteinshøgdi på Sognefjellet

Date:
28.07.2022
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
2.1km

En kjapp tur opp på Prestesteinshøgdi fra Silja p-plass. Vi gikk opp øst for 1396-vannet og ned igjen vest for. Nydelig vær og storlagen utsikt fra toppen! Turid sine bilder fra denne flotte turen ligger her .

Map    

Vestre Dyrhaugen

Date:
28.07.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
3.3km

Etter turen til Rauddalsbandet "mellomlander" vi ved det vesle vatnet Spile. Her er det en fin teltplass som vi kjenner fra før og som heldigvis er ledig. Så etter frokost på torsdag tar vi med oss toppene Dyrhaugen Vest og Presyesteinshøgdi før vi setter kursen mot Middalen ved Nørstedalsæter. Turid sine bilder fra Vestre Dyrhaugen her .

Map    

Mot Olavsbu

Date:
27.07.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
21.5km

Til fjells med Turid og Anton. Jeg manglet denne anonyme toppen (kulen) mellom Skarddalstinden og Store Rauddalseggje så derfor denne turen. Storslått natur og fint vær hele dagen! Kunne ikke bli bedre! Turid sin rapport ligger her .

Map    

Dovre nasjonalpark

Date:
15.07.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
22.3km

Fin-fin tur med Turid og Anton til kjente topper i Dovre nasjonalpark. Planen var å gå ned igjen via Kluftbekken, men en reinsdyrflokk gjorde at vi la om ruta noe. Ville ikke forstyrre unødig så vi returnerte via Haukbekken istedet.

Map    

Tverrfjellet fra nordøst

Date:
14.07.2022
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
1:13h
Distance:
3.1km

På tur med Turid og Anton. Litt dårlig vær - sterk vind og regn i lufta - gjorde sitt til at det bare ble en liten luftetur i dag. Men på tross av det dårlige været var det masse folk på parkeringsplassen da vi ankom. De aller fleste hadde Snøhetta Viewpoint og moskus som mål. Men desverre ingen moskus å se så lenge vi var der. Turid sitt ene bilde ligger her.

Map    

Grønhøi

Date:
13.07.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
14.2km

Til Lordalen sammen med Turid og Anton. Det ble en lettgått tur i et snilt terreng til ei flat Grønhø. Høydepunktet var nok ei fjellerke vi så på tur ned igjen. Men den fløy desverre før jeg rakk å få et godt nok bilde. Turids bilder fra turen ligger her.

Map