Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Smedeggen

Date:
29.06.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
14.8km

Jeg slo følge med rondanerundttraverne Turid og Tore, fra Rondvassbu til Storsmeden. Her ønsket jeg de to god tur videre og ruslet tilbake til Rondvassbu via Kaldbekkbotn. Turid gjennomførte turen på litt under 22,5 timer. Imponerende! Tore ga seg litt før i løypa. Turid sin rundtur ligger her

Map    

Grythatter

Date:
25.06.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
11.1km

På tur med Turid. Vi startet fra Romolsætra og gikk til Grythatten. Jeg var også bortom Nordvest for. Oppholdsvær, men mange truende mørke skyer rundt omkring. Og regnet kom da vi var vel nede igjen! Fint turområde! Turid sine inntrykk fra turen ligger her .

Map    

Næringhøa og Svarthattan

Date:
24.06.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
15.9km

Fin tur alene til Næringhøa og Svarthattan. Nydelig vær med passe vind til å holde knott og mygg unna. Mye folk i fjellet i dag. Traff en på toppen som kunne fortelle at man i klart vær kan se Trondheim by herfra!

Map    

Deifjellet

Date:
19.06.2022
Distance:
8.6km

Jeg slo følge med Turid på en av hennes mange turer til topps i dag. Nå valgte vi den fineste ruta opp - nemlig om Ljørkoia. Morsomt på toppen med 4 svalestjerter som "danset" rundt brannhytta! Turid sin dag her

Map    

Nordnordøst for Rondslottet

Date:
06.06.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
23.5km

Tur med Turid. Vi holdt følge til vi nådde foten av Rondslottet. Her fortsatte hun til topps før hun avsluttet med bestigning av Høgronden! Hennes tur ligger her . Jeg fortsatte innover Langglupdalen til 1467-vannet før jeg tok opp mot ei snørenne som førte meg til foten av NNØ. Mye løsgrums fra vannet og opp til renna, men fine forhold i selve renna. Fint turvær hele dagen.

Map     2 comments