Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Syndre Gråhøa og Kviknhaugen

Date:
25.05.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
11.8km

Bilte Skårråvangvegen opp til foten av Kviknhaugen før jeg parkerte. Her ble veien for bløt og dissete for videre kjøring. Fortsatte til fots etter vei til Øver Skårråvangen. Så i lettgått terreng til topps. Mye vind i dag også, men toppvarden ga nok ly til ei kort matpause. Retur via Sandhaugan.

Map    

Til Grisungdalen via Breidskardet

Date:
24.05.2022
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
14.1km

Tur til Veslknatten fra Storsandvika. Ingen moskus å se, ingen reinsdyr å se, men bra med fugl. Sur og kald vestavind.

Map    

Raudhovden

Date:
23.05.2022
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
6.6km

Fin tur til topps trass i en god del snø. Brukte de få barflekkene som var og kom greit opp uten for mye baksing. Bra vær, men noe sur vind. Ei flott tid nå, trekkfuglene har kommet og det er mye fuglesang å høre! Moro med havørna som ga seg til kjenne.

Map    

Høgronden

Date:
15.05.2022
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
18.2km

På tur med Turid. Lite snø i Rondane nå, så flotte forhold for fottur. Det vesle som var av snø var hard og fin å gå på. Men det var mye vind i dag, sikkert en god storm i kastene. Vi måtte ned på alle fire noen ganger for ikke å blåse overende. På hjemturen fikk jeg problemer med ryggen og det endte med at Turid måtte ta sekken min. Så det ble en laaang tur ned ura fra Sørøstre Storsvulten. Vi gikk omtrent samme runde i -94; min første fjelltur etter ryggoperasjon. Turid sine bilder fra turen ligger her

Map     3 comments

Løsset

Date:
11.05.2022
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
9.1km

Finværstur alene til noen småtopper på Løset. Våren er godt i gang med mye fuglesang og tysbastblomstring. Ei herlig tid!!

Map