Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Rørostur

Date:
26.10.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
18.1km

På tur med Morten til noen småtopper i Røros en fin dag i slutten av november. Det er litt kald vind på toppene, men ei sol som fortsatt varmer. Litt snø her og der, men ingen problemer å gå. Kaffebål og pølsegrilling et sted blant gruvene i Feragen kromgruvefelt. Takk for fin tur Morten! Morten sin rapport ligger her .

Map     1 comment

Svensketur

Date:
23.10.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
15.3km

En knallfin tur til Engerdal Østfjell sammen med Turid og Anton. Nysnø nesten hele veien og på Østerhogna var det riktig så vinterlig. Kort matstopp i ly av varden på svensk side. Lite dyreliv å se, men en flokk med konglebit gjør susen! Turid sine bilder her .

Map    

Veslkollhøe

Date:
17.10.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
9.4km

Tur med Turid og Anton. Stopp på vei hjem fra hytta. Sol, men kuling på toppen. Turid avslutter med bad i Atnaelva. Hennes bilder fra turen ligger her .

Map    

Øst for Børsungsætri

Date:
16.10.2021
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
9.4km

På tur med Turid og Anton. Det blir en spennende vandring gjennom gammel og fin furu- og bjørkeskog. I lia opp mot Borkhuskollen står det noen riktig store og majestetiske furuer. Mellom Borkhuskollen og Storhovda er det stort sett gammel urørt bjørkeskog. Litt nysnø på bakken og kald vind på toppene bekrefter at vinteren nærmer seg. Vi sliter litt med å finne kaffevann, men omsider blir det både bål og nykokt kaffe et sted nedenfor Borkhuskollen. Jeg gleder meg til flere turer i dette flotte skogsområdet! Turid sine fine bilder fra denne turen ligger her .

Map