Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skridulaupen

Date:
22.11.2018
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
7:10h
Distance:
23.0km

På tur alene. Starter optimistisk med ski på beina etter Strynsfjellvegen, men lite snø gjør at disse blir satt igjen ved hengebrua over Heillstuguåe. Resten av turen blir derfor en ren fottur. Hard skare og noe is gjør at man må trå varsomt enkelte plasser, men stort sett er det greit å komme fram. Går om 1317-toppen ved Åfottjønnin. Her skremmer jeg opp 7 ryper, forøvrig det eneste jeg ser av liv på hele turen. Fortsetter videre sørover og oppover til breen mellom Skridulaupen Øst og sørøst. Fram til nå har jeg for det meste gått i skygge, men inne på ryggen kommer jeg endelig opp i sola. Herlig! Og for en utsikt! Er først oppom 1949 så 1925 før hovedtoppen. Det er litt hard og ekkel skare opp mot midttoppen. Sitter i vindstille ved toppvarden og spiser nista >>>

Map    

Buaranden

Date:
21.11.2018
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
1:40h
Distance:
5.9km

Finværsfottur alene til Buaranden fra Øiasætra. Mye is og holke, så det er lettest å holde seg på beina utenfor sti og tråkk. 3 granmeiser er alt jeg ser av liv på turen.

Map    

Vålåsjøhøe V2

Date:
01.11.2018
Characteristic:
Hike
Duration:
3:57h
Distance:
12.6km

Tur med Turid og Anton. Noe kald vind, lavt skydekke og litt snø i lufta, gjør sitt til at vi dropper Grisungknatten til fordel for Vålåsjøhøe V2. Går opp vest om Buaranden og ned igjen via Sandåsætra.

Map