Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skaihøe

Date:
23.07.2016

Tur med Turid og Anton. Vi starter etter Ulvestigen og følger merkinga til Skaihøe. Stien forsvinner imidlertid nederst på Tunga, men vi fortsatte nordvestover og etter halvannen time passerer vi Storhaugen. Tar så sikte på sørøstryggen og følger denne greit til topps! Et bedre vegvalg er nok å følge stien som går på østsida av Svarthåmårbekken; fin og tydelig sti til man er forbi vierbeltet. Vi går denne ned igjen. Fra toppen er det superutsikt i alle retninger. Det er flere aktuelle toppunkter og jeg GPS-målte et punkt 70 m lenger sør, til et par m høyere enn PB sitt.

Map    

Storvollkampen

Date:
10.07.2016
Characteristic:
Hillwalk

Starter fra Såtållia og går om Syndre Hånåbekkvelvet. Mye kjerrvassing innover før bratta tar til. Turid og Anton snur da vi er omtrent halvvegs. Forøvrig et område med spennende flora.

Map    

Nordre Skardkollen

Date:
09.07.2016
Characteristic:
Hillwalk

Tur alene. Med 08.30-skyttelbussen inn til Snøheim. Følger først T-vardinga mot Reinheim men forlater denne ca. 1 km før hytta og fortsetter i retning Leirpullan. Derfra om høyde 1531 og videre lett til toppen. Går ned igjen om Vegskaret hvor jeg treffer på sti til Reinheim, og videre T-stien ned til Snøheim.

Map    

Til Engulvsfjellet etter Pålsbekken

Date:
03.07.2016
Characteristic:
Trip by foot

På tur alene. Jeg starter fra øverst i Digeråsen hyttefelt. Går via digeråstoppen og fortsetter bort til Pålsbekken som jeg følger helt opp til tjernet med samme navn. Her blir det en kort rast ved gapahuken før jeg går opp på toppen av Engulvsfjellet. Ned igjen velger jeg å gå den merkede stien som følger tørt lende hele veien. En fin tur i fint vær.

Map