Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Sæterhøene i Lesja

Date:
30.04.2016
Characteristic:
Trip by foot

Parkerer langs E136 ved avkjøringa til Vangen. Vurderer sterkt å ta med truger, men desverre lar jeg de ligge igjen i bilen. Fint opp gjennom skogen, men fra ca. 1000 moh. møter jeg sterk vind og snø. Det blir med andre ord en ganske tung tur.

Map    

Grisungknatten

Date:
10.04.2016
Map    

I hjertet av Reinheimen nasjonalpark

Date:
09.04.2016

Satte fra oss bilen på P-plassen ved Rånå. Litt sen start men klokka halv ti var vi gang; Arne på halvfeller og Turid på blå extra. Det gikk radig opp Asbjørnsdalen og etter ca. 2 timer var det lunsjstopp ved åmøtet Asbjørnsåi og bekken fra Kjelkehøtjørni. Videre opp øst for Kjelkehøtjørni og Grønnvasskollen til ca. 1600moh. Herfra og opp til Skarvehøi var det avblåst så skiene ble satt igjen og toppen besøkt til fots! Turen fortsatte til sørenden av Nordre Grønvatnet, hvor det ble ny matpause og på med helfeller. Oppstigningen langs nordøstryggen til Holhøi ga flott utsikt over Dordiholet og Løyfthøene! Det blåste surt på toppen så vi fortsatte raskt nordvestover, over Storbreen og til topps på Nordøst på Storbreen. Nå var endelig siste motbakken unnagjort og >>>

Map     1 comment

Den høgste av Trihøene

Date:
01.04.2016

Startet fra Lordalen der hvor Veslefellingi krysser vegen. Fulgte åa helt opp til salen mellom 1636 og Storhøi. Litt surt og kaldt i fjellet denne dagen, men fint føre og flott nedkjøring gjorde sitt til at det ble en perfekt tur! Turid og Anton var med på turen.

Map