Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Gryta

Date:
31.03.2015

Hadde lenge siklet på disse to toppene og vært nysgjerrig på både høyde og pf. Var oppom "Hanken" i -92 men uten GPS så hverken høyde eller pf var kjent. Startet fra bommen inn til Snøheim. Været var strålende, likeså føret! Gikk radig innover langs Svåne til Storfallet. Herfra etter veien et par km, så langs Stridåa til Snøheim. Fra Snøheim til Istjørni og videre bratt opp på østsida av "Hanken". Målte høyde og pf på begge toppene og begge kvalifiserte til en plass på lista:1800m>10m pf. Retur samme vei. Turid og Anton var med på den 37 km lange turen.

Map    

Tolstadkampen

Date:
30.03.2015
Map    

Haldorpiggen og Andershøe

Date:
29.03.2015

Forlot E6 ved Nord-Sel og kjørte gjennom Sel sentrum før jeg tok av veien opp til Tolstadåsen. Gleden var stor da veien videre mot Surndalen var brøytet. Gleden varte til den bratte bakken ved den gamle nedlagte gruva der jeg skled av veien. Dette medførte 2 timers snømåking før jeg endelig kunne fortsette turen på ski. Gikk veien til Rustsætre, krysset sør for høyde 1004 og til topps fra vest. Været hadde nå letnet så jeg fikk fin utsikt mot Høvringen og inn i Rondane! Samme vei tilbake til bilen. Kjørte så tilbake og parkerte ved Toåsenbommen for å besøke Andershøe. Herfra på skikkelig kladdeføre etter skogsbilvei til Bergetjønne. Nådde endelig toppen fra nord.

Map     1 comment

Veslhorrungen

Date:
28.03.2015

Kjørte Dalsidevegen til Myrin P-plass. Herfra nordvestover etter oppkjørt løype til Storsteinen, ca 5 km. Videre på godt skiføre nord for Stokksteinhø og til topps fra vest. La returen ned øtsida og på fin gli helt ned til bilen igjen. 12 reinsdyr oppunder Nose var alt av dyreliv å se på turen.

Map    

Simmelhøa og Veslhøa

Date:
11.03.2015
Map