Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skitur til Kråkfjellet

Date:
30.03.2019
Duration:
4:26h
Distance:
20.9km

Parkerte ved Reinsvollen ved Håen etter møysommelig ratting på vei i vårløsninga. Etter diskusjoner ble det avgjort at vi skulle gå på rubba langrennski. Det fungerte fint, og vi var heldige som kunne gå i oppkjørte løyper helt til Midflåvollen. Vi hadde bra vær og god sikt helt til det var 2-300 meter igjen. Da kom en snøbyge som gjorde at vi ikke så noe som helst. GPSen fortalte oss at toppen lå skrått mot venstre, og vi kunne deretter skimte noen stenformasjoner. Det blåste intenst på toppen, altså ikke noen blivende sted. Snøen var også hardpakket og egnet seg ikke for langrennski akkurat der. Så kom sikten tilbake og vi kunne ta en annen bedre trase tilbake. Fint terreng! Eirik og Kristin var med.

Map    

Blåtimen på vei til Elgshøgda

Date:
29.03.2019
Duration:
2:07h
Distance:
9.1km

Eirik og jeg bestemte oss for en rask kveldstur til Elgshøgda. Vi hadde vært på Malviks høyeste tidligere på dagen. Det var ca 1 times kjøring fra Trondheim og vi siktet oss inn på å parkere ved Snøton hyttefelt. Det hadde snødd ca 20 cm den dagen, og veien var ikke brøyta, men det hadde kjørt noen biler opp mot hyttefeltet før oss. Bomavgift 20 kr i kontanter på gården Korslia. Jeg var dessverre ikke tøff nok på gassen og satte fast bilen i den bratteste delen av bakken rett etter at vi var ferdige med jordene. Gode råd var dyre da. Vi hadde en spade i bilen og begynte å måke vekk snø fra veien. Oppdaget en kasse med sand og skuffe og etter en halv times tid med prepping av veien klarte jeg å lirke bilen videre opp bakken og fikk parkert med en gang. Vi gikk derfor de >>>

Map    

Kladdeføre til Nordvest for Baklifjellet

Date:
29.03.2019
Duration:
2:30h
Distance:
10.7km

Eirik, Kristin og jeg hadde avtalt kommunetopp-helg i Trøndelag, jeg var i Trondheim i forbindelse med jobb. Malvik kommune ble første stopp. Det var romslig på parkeringsplassen, en mengde snøscootere sto oppstilt. Vi tråkket løype i nysnøen opp til Gammelvollstogo. Der endret føret seg så mye at vi bare måtte få av gammelt klister under skia. Det ble kaldere opp i høyden, og skia bare klistra seg til snøen. Likevel var det ikke verre enn at vi greit fant fram til steinen med bolt. Tungt tilbake, men fra Gammelvollstogo skled skia noe bedre ned alle bakkene.

Map    

Vinterlig på Strands høyeste

Date:
07.03.2019
Duration:
2:44h
Distance:
6.6km
Map     2 comments

Dagens siste topp

Date:
06.03.2019
Duration:
0:37h
Distance:
2.9km
Map    

Enkel tur til Karmøys høyeste

Date:
06.03.2019
Duration:
0:18h
Distance:
1.2km
Map    

Haugesunds høyeste, kommune 214/428, halvveis

Date:
06.03.2019
Duration:
0:40h
Distance:
2.3km
Map