Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Senjas høyeste. Blå himmel, men ikke utsikt

Date:
30.08.2014
Duration:
5:20h
Distance:
9.4km

Helgetur til Tromsø med besøk hos nyinnflyttet sønn. Vi satset på Senja da værmeldingen var på vår side. Kjørte over Kvaløya en drøy time og tok ferja 8:45 fra Brensholmen. Fokosten smakte godt på båten. Vi parkerte på en parkeringsplass innerst i Mefjorden, det viste seg at mange ville til toppen denne dagen. Det var fin sti opp til Breitindvatn. Vi gikk nord for vannet og opp skaret til kommunegrensa mot Lenvik. Der kom vi heldigvis inn på stien opp eggen til toppen. Det var fint merket, men et par steder på vei opp som var vanskelig å klyve opp for meg, men med litt dytt bak, en hjelpende hånd og tåkelagt utsyn gikk det greit. Tåka ble tjukkere jo høyere opp vi kom, men akkurat da vi kom til toppen, stakk sola fram. Litt merkelig med blå himmel over oss og ingenting >>>

Map    

Joggetur etter jobb

Date:
25.08.2014
Duration:
0:43h
Distance:
5.2km
Map    

Kveldstur

Date:
18.08.2014
Duration:
1:20h
Distance:
6.5km

Det passet fint å besøke en venninne fra skoletiden som bor i Røyken. Hun er treningsglad og sa ikke nei til en tur på Røykens høyeste topp. Det tok en knapp time for meg å kjøre direkte fra jobb. Vi fikk parkere hjemme hos en bekjent på Jakslandveien og gikk raskt veien oppover mot målet. Ut.no-appen var igjen fin å bruke, vi kunne følge sti nesen helt til toppen. Fant der noen bolter i fjellet og så fint over til Drammensfjorden. Retur samme vei. Kunne ha tatt turen mye raskere med sykkel fon den som har dårlig tid..

Map    

Båt, geiter, chevre, topp og bad

Date:
10.08.2014
Duration:
1:11h
Distance:
5.4km

Endelig passet det å komme seg til Håøya. Søndag i august var en grei dag å få parkering rett ved Akvariet i Drøbak, og vi tok rute 602 Son - Aker brygge to stopp til Håøya øst. Fulgte så skilt til Naturverkstedet på øya med geitefarm og deilig ost og brød på planke. Gikk tilbake til bukta 2-300 meter fra der vi hadde gått i land, fant stien til toppen og småjogget opp. Vi mistet rødmerkene etpar steder, men det gikk greit å komme seg opp i terrenget. På toppen var det bolt og rester etter militær aktivitet. Fulgte lett stien tilbake, deilig med bad. Båtruta passet fint, 12:40 fra Drøbak, og 16:10 tilbake. Eirik var med.

Map