Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Bergstoppen

Date:
30.04.2020
Map    

Hovdetoppen

Date:
29.04.2020

Tur med Trym hjemmefra.

Map    

Hovdetoppen og Bergstoppen

Date:
28.04.2020

Tur med Trym hjemmefra.

Map    

Bergstoppen

Date:
27.04.2020
Map    

Vestfjellhytta og Vetafjellet

Date:
26.04.2020

Skitur fra hytta med Trym. Overskya vær, og veldig flatt lys. Vi gikk opp på Storhaugen, og videre til Vestfjellhytta. Tilbake til Storhaugen, derfra over til Vetafjellet. Akte ned på nordvestsiden, og fulgte Vetafjellet rundt løypa tilbake til Synstgardsetra.

Map    

Leppe

Date:
25.04.2020

Drømmedag på fjellet med sol fra skyfri himmel. Jeg og Trym gikk inn til Leppehytta, der vi satte oss ned på dørhella og hørte på rypesteggen. Etter en stund gikk vi opp til Leppskaret. Tilbake gikk vi Vetafjellet rundt løypa, og tok en ny lang rast ved varden på Vetafjellet sør.

Map    

Vetafjellet

Date:
24.04.2020

Endelig kunne vi dra på hytta igjen! Etter å ha kommet oss i hus, og fyrt opp på peisen, gikk jeg og Trym Vetafjellet rundt. Overraskende bra føre i løypa som ikke var kjørt på 2 uker. Tok en avstikker opp på toppene på Vetafjellet, her gikk vi gjennom en del, vondt å gå for både meg og Trym.

Map    

Amlisberget og Lundehøgda

Date:
23.04.2020

Mens Laurits slo baller på golfbanen, gikk Trym og jeg tur opp på Amlisberget. Vi kjørte opp fra Vea, og parkerte ved en liten dam. Bratt opp til skaret mellom de to toppene. Fin tid å gå denne turen på, med masse blåveis langs stien oppover, og hvitveis både ved start og på toppen. Fortsatt stedvis snø på stien, men greit å gå. Flott utsikt fra Lundehøgda, og et utsiktspunkt ved Amlisberget.

Map    

Skitur på Sjusjøen med Trym

Date:
22.04.2020

Møtte Sigrid på Sjusjøen og gikk sammen med henne et kort stykke og fikk litt løypeinfo, før vi valgte forskjellig retning. Jeg gikk mot Sollifjellet, gjennom Leindalen, og opp på Sollifjell fra "baksiden". Videre over Mostfjellet og til Snørvillen, der vi møtte Sigrid igjen, og tok en matpause sammen ved varden. Jeg og Trym gikk videre til Midtfjellkoia, og opp på Midtfjellet og Steinvikfjellet. Der valgte vi å snu, og gå Birkebeinerløypa tilbake til bilen. Sol fra skyfri himmel, vindstille og fine løyper.

Map    

Bergstoppen

Date:
21.04.2020
Map