Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Haugrunde med Trym på årets siste dag

Date:
31.12.2018

Satt på med Laurits til Øverby. Gikk Haugrunden fra Blivgodt, før vi gikk på ski helt hjem. 2-3 cm nysnø, overskya, men sola kom fram da vi var på tur nedover.

Map    

Øverby - Glæstadhøgda

Date:
30.12.2018

Satt på med Laurits opp til Øverby. Gikk lysløypa til Blivgodt, videre over Rødgardsmyra, opp og forbi Solbakken opp til løypekrysset til Gubberudrunden. Her tok jeg til venstre og kom etter hvert inn på løypene på Glæstadhøgda. Det var "trugesti" opp på toppen, så jeg tok av skia, og kom greit opp. Tømmerhogst har gjort at det nå er fin utsikt til Synnfjellet. Kjørte på ski ned snaufelt tilbake til løypa. Gikk runden om masta med utsikt ned i Snertingdal, før jeg gikk tilbake til Solbakken, som var åpen. Ble fristet til en rast med vaffel og solbærtoddy på den koselige hytta, før jeg fortsatte hjem. Løypemaskina hadde kjørt ned jordet til Øverbyveien siden sist. Fint vintervær, lav vintersol, og godt skiføre. Men det må gjerne komme litt mer snø snart.

Map    

Skitur til Blivgodt

Date:
29.12.2018

Litt sen start i dag, Laurits og Trym hadde allerede gått sin Haugrunde. Tok bilen og kjørte opp til Øverby. Like etter å ha passert Skistua nådde jeg igjen Kirsten og Olive (4 år), og fikk en hyggelig prat mens vi rusla oppover. Da de snudde, fortsatte jeg til Blivgodt. Like ved Blivgodt traff jeg Nils, Tina, Ida og Magnus, og gikk sammen med dem ned til Skistua. Fortsatte ned til bilen, der jeg traff igjen Kirsten, nå sammen med Aksel. Aksel fikk sitte i bilen og varme seg litt mens vi venta på Nils, Ida og Magnus som kom på ski, og Lasse og Tina som kom med bil. Hyggelig treff i skiløypa i dag.

Map    

Skitur til Blivgodt i blåtimen

Date:
25.12.2018

Mens Laurits og Trym, Synnøve, Martin, Henrik og Bonzo var på skitur skulle jeg være med Jan Egil og tvillingene på Øverby. Tvillingene hadde sovna i bilen, så jeg rusla litt rundt, før de var klare til å prøve å gå litt på ski. Etter skitur rundt på stadion ble det aking og moro ved kafeen. Da de andre kom tilbake gikk jeg en tur til Blivgodt. Flott lys i blåtimen oppover.

Map     1 comment

Blivgodt

Date:
22.12.2018
Map    

Blivgodt

Date:
21.12.2018

Satt på med Laurits til Øverby. Snudde på Blivgodt, og gikk på ski helt hjem.

Map    

Nordseter

Date:
18.12.2018

Skitur fra Nordseter sammen med Sigrid. Kaldt, fint vintervær, fantastisk fint ute. Gikk til Indre Reina og snudde. Flotte løyper, men litt trått føre i kulda.

Map    

Skiur til Blivgodt

Date:
16.12.2018

Start fra Øverby, snudde på Blivgodt, og gikk på ski helt til døra hjemme.

Map    

Vinterens første skitur fra Øverby

Date:
15.12.2018
Map    

Sesongens første skitur på Glæstadhøgda

Date:
12.12.2018

Laurits, Trym og jeg kjørte til Glæstad og parkerte der. Laurits gikk med Trym, umulig å holde følge med for meg, så jeg gikk et par runder i eget tempo. Flotte løyper, - 10 grader, og sol.