Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Vetafjellet rundt

Date:
27.02.2017
Map    

Vetafjellet

Date:
26.02.2017

Starta fra hytta sammen med Synnøve, Martin og Henrik. Martin som hadde trukket 4 tenner denne uka, på oppdrag fra reguleringstannlegen, fikk skikkelig "dunking" i sårene, og valgte å snu i krysset nedenfor infotavla til fjellstyret. Jeg ble med tilbake til hytta, og fortsatte så alene på skitur. Gikk Vetafjellet rundt løypa, men tok av og gikk opp på Vetafjellet over alle toppunktene. Strålende vær og utsikt.

Map    

Haugrunden hjemmefra

Date:
24.02.2017
Map    

Bergstoppen

Date:
20.02.2017
Map    

Kinnkjølen

Date:
19.02.2017

Kjørte med Anders til Tittut slott, der vi parkerte. Gikk løype om Rindåsen, Kinna og Stølan. På tur tilbake var vi oppom toppunktet på Kinnkjølen. Trym synes vi somla på toppen, det var jo ikke så mye å se, så han hivde seg avgårde, så jeg som sto nedunder på motsatt side fikk et skikkelig snøbad. Fra toppen tilbake til løypa, og ned til bilen. Veldig fine løyper.

Map    

Skitur hjemmefra

Date:
18.02.2017
Map    

Hornsjøfjellet

Date:
16.02.2017

Samme fine været! Laurits tok med Trym på "jakttur", Mio trengte hviledag etter turen til Leppe. Jeg gikk innover til Bødalsnysetra, og derfra opp på Hornsjøfjellet ( Grytlifjellet som det fortsatt heter på kartet her). Flott utsikt i alle retninger fra toppen med stor, fin varde. Ned til Vestfjellhytta for en rast i sola. Herfra tok jeg den nye merka løypa, kjørt og sporsatt med skuter, i retning Vetafjellet/Grytlia. Koselig løype som kom inn på Vetafjellet rundt løypa litt ovenfor Gryttjernet. Tok løypa mot Kroktjernet, svingte av og gikk over alle toppunktene på Vetafjellet, før jeg kjørte ned til Silvika og tok løypa tilbake. En kjempefin tur. Mot Dokkvannet, Ormtjernskampen og Dokkampen

Map    

Storhaugen og Vetafjellet

Date:
16.02.2017

Starta dagen med å vaske og gjøre rent på hytta siden vi skulle hjem i dag. Laurits tok med hundene på tur. Jeg gikk opp på Storhaugen, og derfra i terrenget over på Vetafjellet. Starta i overskya vær, men vindstille og god sikt. Oppe på toppen kom sola, og jeg kunne nyte utsikten fra Vetafjellet før jeg kjørte ned til Silvika og tilbake til hytta.

Map    

Leppe

Date:
14.02.2017

Tur sammen med Laurits, Trym og Mio. Vi gikk løypa inn til Leppe, der vi hadde en lang og god rast ved hytteveggen. Sol fra skyfri himmel, og drypp fra taket, rene påskestemningen. Tilbake samme vei, ved "Liomseterkrysset" fortsatte Laurits og hundene løypa mot Silvika. Jeg fortsatte i egne spor mot Vetafjellet. Lang pause, først ved tavla og så ved den sørlige varden. Fint å gå utenom løypene, ikke et skispor å se, vindstille og mektig utsikt i alle retninger, dagen måtte nytes. Ned på "Vetafjelletrundt løypa", og tilbake til hytta.

Map    

Vetafjellet rundt

Date:
13.02.2017

Etter å ha fyrt godt i ei kald hytte, ble det ettermiddagstur. Laurits tok med hundene, jeg gikk mot Silvika, og tok løypa rundt Vetajellet. Tok av fra løypa og gikk over til Storhaugen, før jeg fulgte Nyseterløypa, og terrenget ned til hytta.

Map