Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skitur fra Gravåsen

Date:
31.01.2017

Kjørte til Gravåsen og parkerte. Gikk først mot Bjønnhaugen og videre forbi Koltjern. Snudde ved gapahuken ved Jotunheimstien like opp for Skyberg. Fint terreng her oppe på Vardalsåsen på grensa til Snertingdal. Starta i overskya vær, men etter hvert som jeg kom høyere kom også sola. Eventyrlig fint i skogen som er helt hvitrima. Tilbake på parkeringsplassen kryssa jeg veien, og tok løypa opp på Glæstadhøgda, og videre ned til Solbakken. samme vei tilbake til bilen. Nykjørte løyper, litt lite snø enkelte steder i skogen, men helt greit.

Map    

Skitur på Sjusjøen

Date:
30.01.2017

Kjørte fra Gjøvik og parkerte ved skistadion på Sjusjøen. Laurits valgte å gå skitur fra hjemme med hundene, noe som hadde vært bra etter at det kom litt snø i går. Gikk først innover Birkebeinerløypa, forbi Midtfjellbua og høyeste punkt på 910 moh. Kjørte litt nedover, og tok første løype til høyre utover mot Ljøsheim. Svingte av mot høyre før hyttefeltene og gikk løypa til Moste. Her valgte jeg på nytt høyre i løypekrysset, og fikk bra stigning fram til neste løypekryss, der jeg tok til venstre. Valgte så løype over Mostfjellet og Snørvillen. Avstikker bort på toppunktet med flott utsikt i alle retninger. Så ned på birkebeinerløypa og tilbake til bilen. En eventyrlig fin dag med sol som varma, vinterkledde trær, og flotte løyper.

Map    

Bergstoppen

Date:
29.01.2017
Map    

Snikkerhaugen

Date:
27.01.2017
Map    

Søndagstur

Date:
22.01.2017
Map    

Bergstoppen

Date:
19.01.2017
Map    

Bergstoppen

Date:
17.01.2017
Map    

Dagens andre- Skitur fra Øverby - Haugrunden

Date:
16.01.2017

Fint vintervær i dag også, så etter tur med hundene, og litt mat, var det bare å komme seg ut på ski. Kjørte opp til Øverby, og gikk lysløypa opp til Blivgodt. Hadde egentlig tenkt å snu der, men sola skinte, så jeg fortsatte mot Rødgardsmyra. Det ble til at jeg gikk hele Haugrunden før retur til Øverby.

Map    

Dagens første - Bergstoppen

Date:
16.01.2017
Map    

Torsæterkampen

Date:
15.01.2017

Jeg og Trym kjørte med Anders til Torsætra, der vi var heldige og fikk parkert på parkeringsplassen før bommen. Masse folk på ski denne herlige vinterdagen. Vi tok løypa mot Raudsteinshytta, som brant ned for noen måneder siden, men som skal bygges opp igjen til våren. De første kilometrene fram til Anfinnsætra gikk slakt oppover på skogs/seterrvei. Herfra kupert terreng, med noen skikkelig bratte og lange kneiker. Vinterkledd, hvit skog, sol og rundt 9 minusgrader, eventyrlig fint her oppe på åsen denne dagen. Kort tur oppom toppen på Torsæterkampen, før vi gikk samme vei tilbake. Vakkert vinterlandskap på Totenåsen. Eneste bilde jeg fikk tatt før mobilen syntes det var for kaldt og slo seg av.

Map