Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Bergstoppen

Date:
31.10.2015
Map    

Bergstoppen

Date:
30.10.2015
Map    

Bergstoppen med Kirsten

Date:
23.10.2015
Map    

Knapphaugen og Bergstoppen

Date:
19.10.2015
Map    

Gå/joggetur til Vetafjellet

Date:
18.10.2015

Martin inviterte bestemor og bestefar på joggetur, så da var det bare å lade opp med kaffe og god frokost, og forberede seg på en hard treningsøkt. Vi starta fra hytta, og fulgte veien oppover. Martin sprang lett oppover bakkene, Laurits med Mio fulgte bra med, mens jeg kom gående så fort jeg greide bak. Etter de første bakkene gikk det litt lettere, men Martin har vi jo ikke sjans til å følge om han setter opp farten. Kommet opp på fjellet valgte Martin og jeg råket bort til de to nordligste ( og høyeste) toppunktene, mens Laurits og Mio fortsatte ned til tavla. Vi møttes igjen, og jogget sammen ned til hytta. Samme strålende været, om mulig enda klarere enn i går. En super høsthelg på hytta!

Map    

Ongsjøfjellet med Martin

Date:
17.10.2015

Tur sammen med Martin. Satt på med Laurits og Jan Egil som skulle på tur med hundene opp til Vetafjellet. Herfra fulgte vi råk inn til Ongsjølia, og derfra det bratte råket opp fra den "svarte hytta". På vei oppover så vi tre ørner rett over oss, den største hadde litt av et vingespenn. Litt senere skremte vi opp to hvite ryper. På toppen kunne vi sette oss ned ved den fine varden, skrive i turbok, og nyte den flotte utsikten. Vindstille og sol fra skyfri himmel, her ble vi sittende en god stund. Tilbake valgte vi å gå ned "Fjellstien", med en god matpause før vi kom ned i bjørkeskogen. Så på råk som går mot Roasetra / Finntjernmarka, vi fulgte råket videre forbi Nedre Ongsjøen. Ved Dambua tok vi en lang pause, vannet var blikkstille, ørreten vaka, og >>>

Map    

Bergstoppen

Date:
15.10.2015
Map    

Knapphaugen og Bergstoppen

Date:
13.10.2015
Map    

Bergstoppen

Date:
12.10.2015
Map    

Svarthaugen

Date:
11.10.2015

Tur sammen med Anders. Etter litt rydding, og flytting av en stor stabel med ved inn i den nye skålen vår på hytta, pakka vi sakene våre inn i bilen til Anders for å dra hjem. På turen ville vi ta med en tur til Svarthaugen, som vi begge mangla på Gausdalslista. Kjørte inn Gåsøyvegen, og parkerte mellom Svartjønnet og Kringeltjønnet. Derfra først på vei, så traktorvei opp en hamning, over et gjerde og derfra bratt oppover i terrenget. Overraskende bra utsikt gjennom glissen skog fra toppen, og fine høstfarger på lyng og trær.

Map