Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Grønekinnkampen på varmeste marsdag

Date:
30.03.2014
Characteristic:
Randonnée/Telemark

Nesten varmerekord i mars på Beitostølen i dag; 11,1 grader! Været: Sol, 9 grader og svak vind fra vest. Snødybde: 106 cm.

Map    

Varm skitur til Bitihorn

Date:
29.03.2014
Characteristic:
Backcountry skiing
Duration:
7:00h
Distance:
27.0km

Nydelig fjellskitur til Bitihorn via Velumskaret på årets hittil varmeste dag. Været: Sol, 9 grader og flau vind fra nord-nordvest.

Map    

Årets første 2000-meter: Rasletind

Date:
28.03.2014
Characteristic:
Backcountry skiing
Duration:
13:00h
Distance:
60.0km

Været var meldt nydelig og varmt med strålende sol denne fredagen. Dessverre startet dagen med mest skyet vær med litt sol inn i mellom, men fra ettermiddagen skinte solen fra en diset himmel. Det var godt og varmt og nærmest vindstille, på Raslet var det en svak vestlig vind, men den kjentes varm og behagelig. Snøkvaliteten var kram vårsnø grunnet plussgrader hele turen, men det var ikke så varmt at det ble gjennomslag i snøen. Myke og fine skiforhold! Startet å gå fra Beitostølen kl. 6.15 og fikk med meg en gylden, rød soloppgang på Garlimyrane. Videre gikk ferden mot Garli, ned til Smørkoll og opp til Båtskaret på preparert skiløype. Fra Båtskaret fulgte jeg bilveien gjennom selve skaret, tok deretter på skiene og gikk på ski på scooterspor ned til Sameleiren. Der kom >>>

Map     1 comment