Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Veten fra Falkanger

Date:
30.07.2018
Duration:
0:44h
Distance:
2.8km

Map    

Veten fra Falkanger

Date:
26.07.2018
Duration:
0:39h
Distance:
2.5km

Map    

Sveningen fra Øvredalen

Date:
22.07.2018
Duration:
2:28h
Distance:
11.7km

Fin tur til Sveningen denne søndags ettermiddagen. Jeg kjørte inn Øvredalen, parkerte og satte i vei mot toppen. Jeg var overrasket over at de 3,5 første kilometerene gikk gjennom skog, litt skuffet over det faktisk. Når jeg kom over tregrensen var det derimot helt nydelig. Skarpe flotte fjell og vekslende mellom hardt berg og steinur. Oppe på toppen var ikke utsikten all verden, tåken kom sigende så det ble bare et par bilder før jeg satte kursen nedover igjen.

Map    

Tellevikfjellet fra Falkanger

Date:
17.07.2018
Duration:
0:55h
Distance:
3.9km

Rolig joggetur på Tellevikfjellet denne kvelden. Planen var å holde et noe høyere tempo, men tunge bein gjorde at det gikk litt trått. Kom meg uansett opp på toppen innen godkjent tid og brukte god tid på å ta litt bilder og slappe av her oppe før jeg vendte nesen hjemover.

Map    

Austefjellet og Hausdalshorga fra Bontveit

Date:
15.07.2018
Duration:
2:54h
Distance:
12.7km

Etter å ha brukt helgen på å planlegge mer turer enn å faktisk gå turer, bestemte jeg meg for å legge ut på en middels lang kveldstur. Jeg kjørte til Bontveit, parkerte og la i vei oppover mot Austefjellet. Hadde jeg hatt litt bedre tid skulle jeg gjerne også gått et par ekstra kilometer og plukket med meg Tverrmeisa og Slettegga også, men det får bli neste gang. Varmt vær og nesten vindstille nede i dalen gjorde det varmt og tungt å gå. Sauene i området virket å være uvanlig skvetten, skulle nesten tro de ikke hadde sett mennesker før. Hver gang jeg kom i nærheten satte de av gårde i motsatt retning. Oppe på Austefjellet var det nydelig, den lette vinden her oppe var etterlengtet. Tok noen bilder før jeg trasket videre. På vei ned mot Hausdalshorga kom en ørn svevende, >>>

Map    

Hetlebakksåta fra Breistein

Date:
13.07.2018
Duration:
1:15h
Distance:
5.2km

Rolig og grei kveldstur til Hetlebakksåta, etter en slitsom dag på jobb bestemte jeg meg for å begi meg ut på en rolig og grei tur. Jeg kjørte til Breistein, parkerte ved barnehagen og la i vei oppover mot Hetlebakksåta. Grått og kjedelig vær gjorde at hverken tur eller utsikt var noe å rope hurra for, men det gjør uansett godt å få luftet hodet.

Map    

Tellevikfjellet fra Sætregården - Tur nr. 2

Date:
09.07.2018
Duration:
0:29h
Distance:
2.4km

Skulle egentlig på tur med min søster, men jeg endte opp med å møte opp litt tidlig og da tenkte jeg at i stedet for å vente så kunne jeg jogge en tur opp på Tellevikfjellet og ned igjen før vi gikk en tur til etterpå. Når jeg kom opp første gangen ringte hun og ga beskjed om at hun ikke var i form, så da fortsatte jeg til toppen, snudde og jogget ned igjen. Nede på Sætregården fikk jeg pusten igjen, drakk litt vann og tok på meg ryggsekken og satte kursen på toppen av Tellevikfjellet igjen. Tur nummer to gikk noe saktere, tok meg også tid til en pause med noen bilder på toppen.

Map    

Tellevikfjellet fra Sætregården

Date:
09.07.2018
Duration:
0:21h
Distance:
2.3km
Map    

Tellevikfjellet fra Falkanger

Date:
08.07.2018
Duration:
0:21h
Distance:
1.7km

Nydelig joggetur på Tellevikfjellet i lett sommerregn og tåke. Dessverre så klarte jeg å sette klokken på pause når jeg kom opp på toppen og jeg fikk dermed ikke med spor på vei ned igjen.

Map    

Gaustadfjellet fra Ådlandsvegen

Date:
04.07.2018
Duration:
1:22h
Distance:
4.4km

En rolig kveldstur sammen med min søster. Vi hadde et ønske om å gå en plass hun ikke har vært tidligere, men som samtidig ikke var for krevende. Da bestemte vi oss for Gaustadfjellet.

Map