Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Veten fra Falkanger

Date:
30.01.2018
Duration:
1:01h
Distance:
2.6km

Grei kveldstur til Veten. Det blåste og sluddet oppover. I tillegg lå det ganske mye snø fra før som da var blitt våt og tung. På toppen hadde jeg vansker med å holde meg oppreist på grunn av vind, sikten var ikke-eksisterende. Snudde rimelig raskt og begynte på turen ned igjen.

Map    

Birkelandsnipa fra Hetlebakka

Date:
28.01.2018
Duration:
1:01h
Distance:
3.3km

Regn og vind gjorde at denne søndagen ikke akkurat innbød til noe lang og krevende tur, så da benyttet jeg anledningen til å ta en tur på en av de få toppene jeg fortsatt ikke har vært på i Åsane. Etter å ha studert kartet fant jeg ut at det skulle gå en sti opp til Birkelandsnipa fra Hetlebakka. Jeg satt meg i bilen og kjørte av gårde. Jeg fant en lomme langs veien like før Hetlebakkstemma, omtrent rett over for veien for hvor kartet viste at stien begynte. Jeg hadde litt vansker med å finne veien som skulle lede til stien, men innså etterhvert at dette var mer en traktorsti enn en vei. Det ser ut til at det har vært hentet ut tømmer i området, det er veltede trær over alt og dype, bløte hjulspor et langt stykke oppover i skogen. Etter å trasket omtrent så langt som kartet >>>

Map    

Veten fra Falkanger

Date:
26.01.2018
Duration:
1:04h
Distance:
2.7km

Fin kveldstur til Veten. Gammel snø kombinert med regn og frost gjorde at det var klink is omtrent hele veien. Det gikk greit oppover om enn noe sakte, men nedover gikk jeg på ræv et par ganger. Uansett en fin luftetur en fredags ettermiddag.

Map    

Høgstefjellet fra Falkanger

Date:
21.01.2018
Duration:
1:38h
Distance:
5.7km

Fin søndagstur til Høgstefjellet. Første gang jeg har vært her oppe i skikkelig snø, tungt å gå, men fint vær veier opp.

Map