Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Kjærranåsen

Date:
24.03.2014

Det var nydelig vårvær i dag så det passet med en rusletur. Derfor parkerte jeg vet Kopstadkrysset og gikk derfra. Først langs trafikkert asfaltvei, så asfaltert, fin gårdsvei. Snart gikk denne veien over til fin grusvei. Til slutt ble grusveien smalere og jeg kom fram til et gårdstun. Jeg gikk gjennom tunet og så et fint skilt og merket sti til toppen.

Map    

Gjenbesøk i Østfold

Date:
21.03.2014

Jeg har tidligere vært i dette området ved Danserfjella. Da var jeg ikke helt sikker på om jeg var på det høyeste punktet. Derfor ble det ny tur i dag med toppen plottet inn på gps. Jeg parkerte ved kommuneskiltet og fulgte traktorvei innover. Myrene var bløte, men de gikk greit å komme over. Og mellom myrene er det fine høydepartier. Vel framme fant jeg en fin varde. Nå har jeg helt sikkert vært på toppen. Jeg kjørte videre retning Trøsken og tok en tur opp på Gastgiveren også. Nesten ikke snø i lysløypa nå så det ble en enkel tur til toppen. Her har jeg også vært tidligere

Map    

Bankerødkollen

Date:
13.03.2014

En enkel topp. Ved hovedveien er det en liten parkering ved bommen og en stor parkering på andre siden av veien. Fra bommen fulgte jeg skogsveien opp til vanntårnet. Så var det bare å finne det høyeste punktet bak tårnet. Et fint sted på denne klare vårdagen.

Map