Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Linken i Ballangen

Date:
11.10.2020
Distance:
5.0km

Var så tåkete, så ikke linken :)

Map    

Sølvfjellet

Date:
04.10.2020
Distance:
5.5km

Map    

Tverrfjellet

Date:
07.09.2020
Distance:
1.7km
Map    

Lofoten high 5

Date:
29.08.2020
Map    

Storfjellet Stortoppen

Date:
26.07.2020

Fantastisk tur. Men skal du gå denne turen; gjør deg selv den tjenesten at du går ned mot Storfjellvannet før du begynner stigningen mot toppen. Du sparer noen høydemetre med å gå opp i fjellsida mot Lilletinden, men må bruke så mye energi på ei ur som er "levende", så det er det absolutt ikke verdt!!!! Våre veivalg gjorde at vi brukte 10 timer tur/retur 0-)

Map    

Reinebringen

Date:
07.07.2020

Map    

Blomholatind

Date:
28.06.2020

Map    

Himmeltindan -høyest på Vestvågøy

Date:
13.06.2020

Jeg startet turen fra campingplassen på Utakleiv. Herifra gikk jeg til den gamle skolen. Bak denne gikk det en kjerrevei over tunnelen til Haukland. På toppen av denne veien gikk det en skiltet og godt merket sti opp mot Himmeltindan. Det lå fremdeles mye snø igjen opp mot toppen, så det føltes tryggest å gå litt utenom stien. En stor og bratt skavel opp mot toppen hvor Nato-radaren står gjorde det altfor risikabelt å nå denne toppen denne gangen. Men "den vanlige" toppen med den store varden ga en fantastisk utsikt! 31 hm i høydeforskjell til høyeste punktet på Vestvågøy.....

Map    

Bjørnfjell-toppen

Date:
24.05.2020

Lett liten topptur med fin nedkjøring. Turen starter ved den store parkeringsplassen ved tollstasjonen. Når du har parkert her og kommet deg opp på sneskavelen og fått skiene på deg går du mot hytta som ligger til venstre ved foten av fjellet. Ofte er det skispor å følge, men er det ikke det skal du i retning oppover og mot høyre etter hytta. Jeg hadde jo hørt at dette var en kort og fin tur, men da jeg så toppen tenkte jeg: "Å nei, er den over allerede?" Men oppe på toppen dukket det selvfølgelig opp en topp til bakom toppen. Så da var det bare å gå videre. Og jaggu dukket det ikke opp enda en topp når jeg hadde nådd denne toppen også! Så når du ser en topp med en stor toppvarde og ei lita hytte, da vet du at du nærmer deg målet ;)

Map    

Litletinden, første forsøk

Date:
16.05.2020
Distance:
6.1km

Måtte snu pga sterk vind og ingen sikt :( Uansett en flott skitur med nydelig nedfart.

Map