Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Facebook

Svolværgeita

Date:
20.07.2019

Vi ble utrolig lei oss da vi kom til Svolvær og tåka hang langt nedover fjellsidene. Vi hadde avtalt å møtes klokka halv tolv så det var for sent til at dette kunne være typisk "morgentåke". Men heldigvis var flaksen på vår side i dag, slik at tåka klatra fortere oppover fjellet enn det vi gjorde. Utsikten fra toppen ble helt magisk. Vindstille var det også :) Fikk tatt et fint bilde av toppen på veien ned. Flott tur med vår herlige fjell-guide Karin Eknor, og beste tur-venninne og fotograf Lena <3

Map    

Sepmola

Date:
14.07.2019
Distance:
7.4km

Flott tur i merket løype ifra Bjørkåsen i Ballangen. Avstanden til toppen er 8,5 km og du skal opp 1300 høydemetre. God sti å følge i begynnelsen og godt med rød merking og varder når jeg kom over tregrensen. Dessverre ikke mye til utsikt på toppen i dag, men en hærlig tur allikevel.

Map    

Reinnesfjellet

Date:
09.07.2019

Map    

Norddalstoppen

Date:
02.07.2019

KOSETUR MED 4 DAMER OG 6 SMÅ HUNDER :-) Når det endelig blir et vær som minner om sommer her i nord, så må man bare skynde seg og pakke sekken og skifte til fjellklær når arbeidsdagen er over! Så denne turen begynte vi å gå ifra togstasjonen på Bjørnfjell kl 18.30 om kvelden. Vi krysset jernbanen i kulverten og begynte å følge Rallarveien. Denne turen er en del av Ti-på-topp i 2019, så vi fulgte heretter bare merkingen av orange prikker, og disse var det mange av. Det var en fantastisk følelse å endelig kunne gå en kveldstur uten dunjakke, og både to- og firbeinte koste seg. Etter litt over to timer med skravling, fliring, foto-sessions og litt påfyll av energi var vi på toppen.

Map     2 comments