Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Brennberget

Date:
25.08.2013

Kort tur i nærområdet. Heidi og jeg ruslet fra vårt hjem på Skytta, via Bjønndalen skianlegg og opptil Sørskogen. Derfra var det bare å følge stien rett opp til toppen. Litt GPS navigering måtte til for å finne toppunktet. For å få litt lengde på turen gikk hjemturen via Svenskedalen, Sagtomta, før vi fulgte hovedveien langs Rv4 tilbake til Skytta.

Map    

Varingskollen

Date:
24.08.2013

Kort lørdagstur i solskinn. Turen startet ved parkeringsplassen i bunn av slalombakken. Derfra fulgte vi stien oppigjennom bakken helt til toppen.

Map    

Holterkollen

Date:
17.08.2013
Map    

Røverkollen

Date:
11.08.2013

Kort formiddagstur med kona og hundene. Turen startet hjemmefra. Fra Gml. Bergens vei ved Romtjern tok vi stien til toppen.

Map    

Storhøe/Brånåhøe

Date:
05.08.2013

Trioen - Garm, Heidi og jeg - parkerte bilen ved Køyring. Hovedstien rett mot Storhøe ble fulgt i flott vær. Litt over midtveis fant vi en gedigen stein som ligger midt ute på en slette (se bilde). Her erfarte vi at hunden Kamilla er redd for sauer - hun ble jaget rundt av flere søyer og lam. Etter en liten fotosesjon, ville Kamilla videre mot toppen og var som vanlig først ved varden. En rød seigmann ble lagt igjen, mens vi god lunsj litt nedenfor toppen. Turen gikk så videre til Brånåhøe. Fra toppen skrådde vi østover, og kom inn på stien ned mot Jettjørni, hvor vi tuslet langs tjernet. Så bar det ut på hovedveien og tilbake til bilen.

Map    

Pillarguritoppen

Date:
04.08.2013

Kort formiddagstur - kjørte opp mot skiferbruddet og parkerte ved bommen. Gikk rundt bruddet og gikk ut mot toppen. Fin utsikt over byen Otta.

Map    

Gråhøa

Date:
02.08.2013

Tur med familen Haugen til Gråhøa. Gikk fra setrene i Gravdalen.

Map