Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Peakbook-Friends

Collected lists

Austre Kalvehøgde

Date:
12.08.2012
Duration:
6:00h
Distance:
21.8km

Dag to i nydelig vær. Startet fra vandrerhjemmet på Valdresflya. Opp Steindalen, rundt tjernet under Rasletind. Opp til Mugna og Austre Kalvehøgde. Tilbake over Rasletind.

Map    

Besshøe

Date:
11.08.2012
Duration:
6:30h
Distance:
23.8km

Startet fra Bessheim i nydelig vær. Ingen skyer og vindstille. Gikk langs Bessvatnet. Etter å ha passert bekken Grotåe fulgte jeg stien opp til høyre. I finværet var det ikke noe problem å følge vardene opp til toppen. Fantastisk utsyn og fantastisk vær. Jeg var ikke alene denne dagen. Valgte å gå en annen veg tilbake. Derfor gikk jeg ned nordøst for Besshøbreen og til Store Kollhøin. Kanskje ikke den fineste toppen og også mye stor stein. Deretter gikk jeg over Bukkehøe, Vestre Bessfjellet og Østre Bessfjellet. Deretter tilbake til Bessheim.

Map    

Djuptjernkampen

Date:
02.08.2012

Startet ved Storlægerplassen. Fulgte stien mot Røssjøkolltjernet. På toppen av siste bratta før tjernet tok vi av fra stien og siktet rett mot sørvestre Røssjøkollane som var den siste av Røssjøkollane jeg ikke hadde vært på. Etter å ha nådd varden siktet vi rett mot Djuptjernkampen som vi hadde god sikt til til tross for noe lavt skydekke. Lett terreng. Fulgte diverse tråkk som sannsynligvis ble laget av hestene som er på beite i området. Fin sti til toppen av Djuptjernkampen med veldig fin utsikt. Hjemturen gikk over Solskiva og ned til Tronhus. Gikk deretter langs veg tilbake til bilen? Totalt 14.5 km

Map    

Bitihorn

Date:
01.08.2012
Map