Archive - Date

Collected lists

Vengedalen, fisketur

Date:
10.08.2012
Characteristic:
Fishing

Første tur til Romsdalen. Planen var noen topper - det endte opp med fisketurer delvis p.g.a veldig mye regn og noe slapphet ;) Fikk i det minste sett flere av de klassiske og kjente toppene. Håpet om en tur opp på hornet lever!

Map    

Kajakkurs på Drammenselva

Date:
11.08.2015
Characteristic:
Kayaking
Duration:
3:00h

Har begrenset erfaring med kajakk, så et kurs som kvalifiserer til våtkort var nyttig. Heldig med været! Det ble en flott kveld på elva i kveldssola. Lill hadde tatt jobben med påmeldinger, leie av kajakk osv. Kakao hadde hun også sørget for :) Lærte mye på drøye tre timer, litt teori men mest praktisk øving av ulike teknikker. Avslutning med kontrollert velting av kajakken. Greit å ha fått med seg den! Kurset var i regi av DOT: http://drammen.turistforeningen.no/activity.php?ac_id=59841 .

Bragernesåsen

Date:
10.07.2016
Characteristic:
Fishing
Distance:
8.4km
Map    

Løypemerking

Date:
02.02.2019
Characteristic:
Other trip
Distance:
60.0km

Hjelpemann for kompis Bjørn som skulle ut å merke Hauern. Greide å kjøre oss bom fast med UTV-en, og måtte ha hjelp av løypemaskinen for å komme oss videre. Tett snødrev på hele turen.

Map    

Nesna

Date:
26.05.2019
Characteristic:
Fishing

Tur til Skogsøya på Nesna. Ble ingen toppturer i år, men fin tur rundt Tomma med skøyte på søndag. Fikk bra med fisk også - det er alltid artig :) Turen i fjor: Nesna

Fisketur på Løken/Vrangen

Date:
03.06.2020
Characteristic:
Fishing
Duration:
3:00h

Sammen meg kompis Bjørn som nok minst rodde 5 km på kryss og tvers av Løken/Vargen. Tre tidlige fangster gav optimisme, men så døde det hen.... Uansett, artig og flott kveld på skauen.