Archive - Date

Collected lists

Landfall

Date:
01.06.2018
Distance:
7.6km

Varmt i Drammen! Tenkte meg opp til Skimten men snudde ved Grotta, rusla ned til Myrdammen for et bad. Merkelig nok hadde jeg hele vannet for meg sjøl. Kun meg og andefamilien som koste oss med minst 20 gr i vannet. Kontrast til folkehavet nede på Landfalltjern ...

Map    

Skimten og Storsteinsfjell

Date:
02.06.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
12.2km

Gikk en runde oppe på heia. Dukkert i Skimtvannet. Vannvittig varmt ;) Oppdaga noen fine gamle hytte jeg ikke har sett før. Lurer på om de er i bruk?

Map    

Pukerudinna

Date:
04.06.2018
Distance:
0.9km
Map    

Under Tverråsen

Date:
05.06.2018
Distance:
10.3km

Turleder DNT akTiv. Rundtur til hellere, "cella fra krigen", Klonken og Det døde hav. Vi tok også en titt på juvet Skorta som har en bolt ala Kjerrag (dog i mye mindre format:)

Map    

Geologitur i Bragernesåsen

Date:
06.06.2018
Distance:
8.0km

DNT-tur med geologene Elin og Daniel. Spennende å høre om dannelsen av Oslofeltet, og om hvordan dette og istidene har utformet landskapet.

Map    

Krokstadkollen og Røysåsen

Date:
07.06.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
10.0km

Flott kveldstur på Krogstadskauen med DNT akTiv :)

Map    

Dammene

Date:
08.06.2018
Distance:
9.4km

Kveldstur fra dammene, rundt og over Tretjenråsen. Tok bilen opp til parkering ved Nerdammen (kr. 80,-). Skal man rett ut i "indrefileten" av marka i sør, så er dette stedet å starte. Mange flotte vann både for fisking og bading. En rekke flotte skautopper nåes i løpet av en times tid. Personlig synes jeg Tretjernåsen er en perle. To idylliske vann, og et myrhull rett ved toppen gir bakgrunn for navnet. Fin utsikt mot nord. I dag var det også et yrende badeliv ved Nerdammen.

Map    

Tverråsen

Date:
11.06.2018
Distance:
7.0km

Planlegging av DNT akTiv tur i morra. Fant en for meg ny oppgang til Tverråsen. La ut tau i kløfta opp som kalles Skorta. Eneste juvet med "bolt" ala Kjerag i marka? Litt usikker på om den er egnet for fellestur med mange deltagere. …

Map    

Skimtheia

Date:
12.06.2018
Distance:
9.5km

Turleder DNT akTiv. Kjempefin tur til Skimvannet via Tverråsen. Vi gikk opp den fine kleiva bak hytta Fjellro til utsiktspunktet. Videre langs åsen til toppen av Skorta. Jeg hadde egentlig tenkt at vi skulle gå opp dette juvet og hadde lagt ut tau kvelden før. Ombestemte meg i løpet av dagen da jeg tror det ville tatt lang tid med så mange deltagere. Avrunda med bad på Skimtvannet.

Map    

Pukerudlinna

Date:
13.06.2018
Characteristic:
Hike
Duration:
1:30h
Distance:
5.0km

Sammen med ungdommene på jobben: Linda og Ingve som trener til Viking Challenge - opp Gaustatoppen. 1 minutt dårligere enn sist for meg. Hm ... Møtte minst ti andre som var ute i samme ærende. Populær denne :) Vi gikk fra Parkeringa ved inntaksdammen og ned blåmerka til Mariskosveien. Lett jobb bort til start før tidtaking opp selve linna. Tilbake via Gomperudgata/blåmerka mot Gulskogen.

Map