Archive - Date

Collected lists

Europeisk hovedstad - Helsinki

Date:
09.04.2010

Tidlig i april er det fortsatt lite som minner om vår i Helsinki. Fint likvel! Vi gjør "klassikere" som stamp, sauna og snøbad. Spiser østersjøsild, besøker et kunstmuseum, samt rusler rundt i byen. Det er som vanlig Willy (Willy Skaret) som arrangerer disse vårturene. I tillegg er Lill, Nina og Egil med på turen.

Map    

Digerronden, Midt-rondene og Høgronden

Date:
24.07.2010

Start fra Dørålseter 0900. Rundtur fra Digerronden til Høgronden. Møtte et par på vei over som også tok med seg Vinjeronden, Rondeslottet og Storronden i samme slengen :) Imponerende! Leser også om de som tar alle på en runde... Wow! Jeg brukte 10 timer, inkl. "studie" av dødisgroper på veien ned. Vel nede på Dørålseter fikk jeg ideen om å sette meg i bilen og kjøre hjem til Drammen. Glad for at Shell nede ved Tiur-kroa har døgnåpen. 2 x dobbel wiener i brød og cola smakte som et gourmetmåltid :)).

Map    

Uranostinden

Date:
06.08.2010

Denne turen gikk vi med fører fra Fondsbu. Litt grå dag med liten sikt. Hefig regn på tilbaketuren over breen - fikk testet vannsøyla på skalljakka :) Sammen med: Willy (Willy Skaret)

Map    

Skjenegg/Skinneggen/Utsiktet

Date:
07.08.2010

Enkel grei tur fra Fondsbu/Eidsbugarden. Klassisk utsiktspunkt. Denne dagen var det også mye rein i området.

Map    

Bergens-fjell

Date:
18.08.2010

En flott augustdag med 26 grader i skyggen. Jeg starter nede i byen og tar runden oppe i høyden. Langt nok til at det er godt å sette seg på Fløybanen ned igjen :)

Map    

Gaustatoppen

Date:
09.10.2010

Denne flotte høstdagen skulle "alle" opp hit :)

Map    

Europeisk hovedstad - Oslo

Date:
10.10.2010

Map    

Gyranfisen

Date:
16.10.2010
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
5:00h
Distance:
12.0km

Den årlige gutteturen på hytta til Bjørn. Det blir alltid tid til en tur på lokale topper selv om det kan bli sene kvelder... ;)

Map    

Europeisk hovedstad - London

Date:
22.11.2010
Characteristic:
Flight

Førjulstur med datter Kari - Som så mange andre har jeg vært her i ulike sammenheng: Familetur, guttetur og jobbtur. Denne byen har det meste for en hver smak :)

Map