Archive - Date

Collected lists

Europeisk hovedstad - Tallin

Date:
18.04.2008

Map    

Hoven i midtnattssol

Date:
19.06.2008

Lofoten-tur med kollegaer i Teneo Data/Økonor. Målet var 6 (enkle) topper i løpet av 48 timer. Et spennende og artig HR-tiltak i regi av Økonor Norge. Første topp torsdag kveld var Hoven. Neste dag: Stampen, Kvittinden og Glomtinden i Lofoten og siste dagen: Tjeldbergtinden og Østre Kongstinden, Lofoten

Map    

Stampen, Kvittinden og Glomtinden i Lofoten

Date:
20.06.2008

Dag to på vårt "6 topper på 48 timer"-prosjekt i Lofoten. I går hadde vi en fantastsik start med topptur i midtnattssola Hoven i midtnattssol . I dag skal vi på tre topper. Vi stater med Stampen med oppstigning fra østsiden ved Austnesfjorden. Flott ustiskt østover mot vestfjorden. Neste topp er Kvittind som ligger ca. 2 km lengre nord. Grei sti til toppen. Desverre har tåka siget inn, men her veksler det fort. Siste topp denne dagen er Glomtinden. Det blir busstur til Rørvikskaret før toppstøt. Det ER mulig å bade i Lofoten... selv om både luft- og vanntemperatur kan føles noe kaldt.

Map    

Tjeldbergtinden og Østre Kongstinden, Lofoten

Date:
21.06.2008

Siste dag av "6 topper på 48 timer" i Lofoten. Denne dagen er det to av byfjellene til Svovær som skal bestiges. Utsikten er upåklagelig. Da er vi klare for avslutningsfest i campen ved Hoven før vi setter kursen tilbake til Drammen med bagasjen full av hyggelige minner fra Lofoten. Dag 1: Hoven i midtnattssol Dag 2: Stampen, Kvittinden og Glomtinden i Lofoten

Map    

Vesle Galdhøpiggen

Date:
26.06.2008
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
4:00h

Grei tur fra Juvasshytta i penværet. Hadde Nils Nilsen som guide. Høy topp med utsikt til den alle høyeste. Et luftig pari, men her kunne vi vel strengt tatt gått uten guide. Bilder: Willy (Willy Skaret)

Map    

Tjønnholstinden mv

Date:
05.07.2008
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
9:00h

Rundtur Kvassryggen, Høgdebrottet, Steinflytinden, Tjønnholstinden, og oksle. Leirdalen føles laaang på returen :) Kunne kanskje kortet ned turen ved å spare Tjønnholsoksle til en tur på Skarvflyfløytinden...?

Map    

Steindalsnosi

Date:
07.07.2008

I utgangspunktet tenkte jeg at "dette er en enkel tur". Det er den vel også, men vinterlige forhold gjør alt litt tyngre. Håpet om gode bilder mot "Råken" brast... igjen "veien er målet" osv.. ;)

Map    

Høgeloftet, Hemesedal

Date:
09.07.2008

Første gang jeg forsøkte å komme opp her, ti år tidligere, var mislykket. Tenkte ikke på at det var en lang anmarsj uten sykkel! I tillegg kom tåka som tok sikten... Denne gangen var jeg bedre forberedt. Værmeldingen viste skyfri himmel og jeg tok med sykkelen, noe som korter ned anmarsjen betydelig. Flott med mange reinsdyr i området, og steggen gjorde sine avledningsmanøvere med stil rett ved toppvarden. Dessverre ble 90% av bildene "skrap" da jeg hadde vært sløv med kamerainnstillingene. Dette må være en at de absolutt beste utsiktstoppene jeg har besøkt. Fristet til å ta denne på nytt!

Map    

Styggehøe

Date:
16.08.2008
Map    

Store Memurutinden, Vesttoppen

Date:
16.08.2008
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
8:00h
Distance:
20.0km

På tur sammen med Willy (Willy Skaret) og Loffen (Ingve Skaret) . De har bestemt seg for østtoppen. Siden eggen bort fra vesttoppen er litt utsatt, så har de med seg Jostein fra Norgesguidene. Jeg har mindre ambisjoner - det for greie seg med vesttoppen, så jeg legger i vei alene fra Spiterstulen en drøy halvtime før dem. Jeg går så fort jeg kan - litt spendt på hvor lang tid det tar før de når meg igjen :). Opp ura i Veoskardet tar jeg et litt uheldig veivalg - holder likevel unna, og hundre meter over skaret hører jeg de roper: "Stopper du... skal du ikke ha mat?". Ok, på tide med litt mat. Ura er tung og tapper en for energi. Videre opp til vesttoppen er det grei skuring. Mine venner tar østtoppen uten store utfordringer. Som "vanlig" angrer jeg litt på at jeg ikke ble med hele veien - det er jo >>>

Map